אוף בנות .. ממש קשה לי :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות ממש כואב לי הלב!!!

כול פעם פשוט כול פעם שאני רואה את אחי הקטן כפרה עליו!! ילד מקסים!!
    הוא חייב לשאול אותי את השאלה--
    ״ מתי תולידי לי בן או בת או אפילו תאומיים שאני ישמור עליהם וישחק איתם..״
    ובכול פעם שהוא אומר לי את זה אני מרגישה שהלב שלי ניחצה לשתיים!!
    ובא לי רק לבכות בלי הפסקה!!!

קשה לי .. לא ידעתי שזה יהיה כל כך קשה
10 תגובות
עמוד 1
  • מורן יקרה, אומרים שלילדים יש יכולות ניבוי והם רואים דברים שאנחנו המבוגרים כבר לא שמים לב אליהם. יכול להיות שהוא רומז לך שבקרוב תהיי בהיריון??? תאמיני. מה יש לך להפסיד. לפעמים שולחים אלינו מלאכים בדמויות אדם

crazy woman!
  • קרייזי - מקסימה :) תודה על העידוד
  • אוי מותק!!! כמה שאני מבינה לליבך!!! יש לי שמונה אחים (כן, כן, אני זוכרת את השמות של כולם...) וגם הם לא מרפים, במיוחד הקטן (בן 6...) ואצלם ברור לי שזה מתמימות ומתיקות, וזה רק עוד יותר שובר את הלב... אני משתמשת באחים שלי כדי לבטא את כל התפרצויות האמהות שלי... ומפנטזת על שלי.. אני כל כך אוהבת אותם!!! מדהים מה ילדים יכולים לעורר בנו.....
  • מורני נשמה אני מבינה אותך גם כשאני הייתי הולכת לאמא שלי אחי בן חמש תמיד היה אומר לי אלאי(הוא קורא לי ככה)אין לך עוד ילדים נכוןןןןן חח הוא היה מאריך בסוף ככה הוא מדבר כפרעליו והייתי אומרת לו לא עוד לא אז הוא היה אומר לי שמתי את כל הצעצועים שלי בצד בשביל התינוק שלך..ופשוט הייתי בוכה
    אבל זה עובר נשמה אני ממש מבינה אותך אפילו פעם אחת צעקתי על אחיינית של בעלי היא כי עשתה משהו לא בסדר אז היא התעצבנה עלי ואמר לי יאלה לכולם שמתחתנים יש ילדים ורק לכם לא!והיא צעקה את זה וממש נעלבתי אבל זה עבר לי הכל עובר בחיים לא רק זה..כמוני גם את וכל הבנות שמחכות יהיו בהריון אל דאגה ורק שתדעי לך כשזה לוקח קצת זמן זה יותר שווה בעזרת ה' יהיה לך תינוק מקסים ואחיך יוכל לשמור ולשחק איתו!:))
    ורק כשתדעי לך עכשיו שאני אומרת לו שהתינוק כבר בבטן אז הוא צועק לאאאאאאאאא הוא מקנא חחח ואמא שלי קנתה חליפה אז הוא אומר זה לא שלנו זה לתינוקת שראינו מקודם(יעני של דודה שלי)חח
  • בובה, מבינה לליבך כ"כ
    גם אחי הקטן היה אומר לי את זה...
    הם כאלה חמודים שהם רוצים אחיינים ומצד שני זה מלחיץ ואפילו כואב
    אבל אל דאגה, אני בטוחה, ותגידי לאחיך, שבקרוב יהיה לו חבר או חברה למשחק
    (אם יהיה ילד טוב אולי אפילו שניהם)
    ושישמור להם על הצעצועים כי 9 חודשים זה לא מעט זמן...

יאללה, אוטוטו שבת, לא לשכוח להדליק נרות עם ברכה ותפילה
    תבקשי מכל הלב והשמיים יפתחו לבקשותייך.
    שבת שלום

• מקסימות שלי אני מעריכה את זה מאוד
  • מורני מקסימה שלייייי!!! הכי ברור שזה מעקצץ בלב ולפעמים עד כדי כאב....אבל תהיה חזקה! בערת השם בקרוב גם לך תהיה בטן עגולה משלךךךךך

• מורני אני מכירה את הרגשה טוב מאד , ההורים בעבודה שלי גם שואלים כל הזמן ,(הם לא יודעים על גרידה שעברתי),אני מבינה מאד שקשה לך ,אבל כמו קרייזי אמרה לך לכי תדעי שבעזרת השם בקרוב תקבלי בשורה משמחת.
  • הלוואי מהממות ... מהפה שלכן ..

• ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
    וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
    וליבי יקרא מאין יבוא עזרי.

שלך לעולמים...אמא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה