מעלילות המשפחוחה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה לספר לכן עוד סיפר משפחתי זה סתם מוכיח בפעם נוספת הרבה דברים בהקשר המשפחה וגם גיל...
    כשהייתי בבית חולים בעלי גילה באיזה מקום עגלה מתצוגה באחלה מחיר, למרות שיש לנו עגלה בבית שקנינו מיד שניה. אחרי שהוא פירק והרכיב אותה כמה פעמים (יסודי הבחורציק!) הא התלהב, וזה אומר רק דבר אחד - שהיא שווה, כי בעלולקי זבל לא יקנה (וגם אותי לימד שלא)
    הסתבר שבעל החנות מכיר את חמתי, שהלכה יחד עם בעלי ואפילו סבתא (חמתה) לשם, הורידו את הבחור שם לרצפה יחד עם המחיר ודווקא הסבתא (שעכשיו היא סבתא רבה בפעם השניה) החליטה לקנות אותה כמתנה ללידה. יופי, אחלה ובאמת תודה כי העגלה מדהימה באמת ומקלה על החיים ממש, אני מודה
    ועכשיו מתחיל הסיפור : אתמול פגשנו את סבתא, אני בפעם הראשונה מאז הלידה בעצם. היא אפילו לא אמרה לי שלום ולא התייחסה כלל, רק לתינוקת. הפתיע אותי קצת אבל יאללה, שטויות.
    אחרי זה בעלי סיפר שבעצם המתנה הזו היא לא רק ללידה אלא גם ליומולדת של שנינו () כי סבתא הכינה סכום מסוים אבל כל העגלה ומיטה ומה שהם עוד קנו שם עלו יותר אז היא כללה בזה את המתנות שלנו (שוב )
    טוב, לא חשוב הסבתא עם החישובים שלה וזה.... אבל מה הסתבר - שהגברת נעלבה ממני שלא אמרתי לה תודה באופן אישי ולא ליקקתי לה קצת, כמו שהיא אוהבת, על המתנה, ובזה הייצה הסיבה שהיא לא התייחסה אליי... מדהים, אה? יאללה איתך, בעלי הודה לך בשם הצוות והנהלה, מה עוד את רוצה??? לא ראיתי אותה מאז האשפוז ולא בדיוק יצא לי לדבר איתה אם כבר, אני לא ממש קשר עם העולם החיצון כרגע....
    אז עכשיו נחשו איפה אני? אצלה! בעלי מסדר משהו בבית אז הוא הוציא אותנו אליה.
    והיא עושה לי פרצופים. מחכה שאגיד לה גם אני תודה מקרב לב.
    באמת, אבל באמת אין לי כוחות לזה, בחיאט....
    חשבתי תמיד שהנתינה היא ללא תנאי....
    אין לי בעיה להגיד לה תודה כמובן, שלא תחשבו שאני כזאת חרא, אבל זה כל-כך משפיל!!! בגלל זה לא רציתי מתנות וטובות ושטויות כי זה מה שידרשו מאיתנו בסוף : ליקוקי אגו.
    לא ביקשתי את זה, לא ציפיתי לקבל וגם לא רציתי למען האמת. כי אני יודעת לאן זה מוביל....
    כמו שכתב פעם דאנטה ״בכוונות טובות מרוצפת הדרך לגיהנום״.
    זהו, שפכתי.....

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
11 תגובות
עמוד 1
  • אני מצטערת אבל אני לא מבינה מה כל כך משפיל בלהודות על מתנות שקיבלת
  • יוליה, אני חושבת שזה הורמונים מדברים ממנה חחחחח

ואת דנה, צריכה להגיד לה באיזה סיטואציה "אוי שחכתי להגיד לך! תודה רבה על העגלה ועל הX ועל הY ועל ה Z!! זה יעזור לנו מאוד!!!!"
    וזהו.
    זה לא ליקוקי אגו. כאילו ברור שהיא מחכה לליקוקי אגו, וזה לא יספק אותה התודה שלך.
    אבל זה לא משנה, יש דברים שצריך לעשות והמינימום שלך שלא משפיל אותך בשום דרך, וההפך גם מכבד, זה להגיד את המשפט הזה וגמרנו וזה מאחורינו.
  • מה משפיל בלהגיד תודה??
    פשוט תגידי לה תודה רבה המתנה נהדרת מאד עוזרת לנו, תודה.
    באמת שלא רואה בזה שום השפלה.
    אני על מתנות גדולות כאלו מתקשרת באופן אישי להגיד תודה!
    וזה שהמתנה היא גם ליומולדת שלכם - נו אז מה?!?! הילדה המושלמת הזו היא המתנה הכי גדולה בכל היקום. מבחינתי שלא יביאו לי מתנות לימי הולדת שלי אלא לילדים שלי.
    חוץ מזה אתם הולכים להשתמש בעגלה הזו.

לפי דעתי את לא צודקת הפעם
  • סליחה אבל ממש לא יפה לא ואפילו גובל החוצפה לט להגיד תודה! קיבלת מתנה המינימום זה להודות על זה.. לא להתחנף וללקק- פשוט להגיד תודה!
    הם לא חייבים לך כלום- נתנו לך מתנה מכל הלב- תודי להם ונגמר הסיפור...

• אני חייבת להסכים עם הבנות
    עם כל הכבוד אף אחד לא חייב לך כלום
    לא רק שאת לא אומרת תודה כי מבחינתך זה ללקק, את גם מתלוננת שעכשיו לא תקבלי מתנה ליום הולדת?
    אני ממש לא מבינה מאיפה זה בא באמת שלא

וואי תודה זאת מילה כזאת בסיסית אצלי, לקוח מתקשר מקבל ממני שירות ואני עוד אומרת לו תודה בסוף

• חפיף מאמי תגידי לה תודה מינימאלית פעם אחת ותסגרי סיפור
  • בננות, אחידות כזו בדעה מצביעה על זה שאתן די צודקות, אני פשוט מנסה לחלוק פה את התסכול שלי מכל המערכת היחסים הזאת בה אני מחוייבת ללקק (וללקק באמת, במשך כחצי שעה) למישהו שאמנם לא חייב לי כלום ועשה טובה אבל לא ביקשתי את זה...
    חוץ מזה שפשוט מאוד לא הייתה לי הזדמנות לעשות זאת אם כבר......
    אל תדאגו, גברת סבתא כבר עשתה לי את התרגיל המוכר שלה - חפרה אם נאמר לי איך מתחלק הכסף מתוך מה שהיא נתנה וכאלה וממש דרשה שאני אשבח אותה עד השמיים ולא נרגעה עד שהתעייפתי. לא אוהבת שמוציאים ממני בכח, מה לישות.
    היא תמיד עושה את זה בסוג של סדיסטיות לא ברורה, ואני לא רוצה לשחק במשחקים האלה!!!
    כשאני נותנת מתנה אני ממש לא מצפה שישבחו אותי ויהללו אותי כמו אני לא יודעת מה, תודה אפשר להגיד בדרכים שונות, אפילו במעשים.
    וזה לא שחלילה לא רציתי להודות לה, פשוט פה זה נעשה בצורה מעצבנת מאוד שלא נעימה לי, זה הכל.

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • תודה. זו מילה פשוטה עם כוונה פשוטה.מה הקשר לליקוק?

נראה לי שאת קצת הורמונלית פשוט

• זה מזכיר לי שהייתי בחנוכת בית אצל גיסי ונתנו סכום מכובד כי ככה הטמטום במשפחה שלהם. ואפילו לא התקשרו להגיד תודה וכן נפגעתי זה לא מובן מאליו שנותנים סכום כזה כולה חנוכת בית ואפילו לא סופרים אותנו אז אמרתי שמעכשיו שיקפצו לי אם אביא או לא אביא זה אותו דבר אין הערכה אז שילכו לחפש ואני אפילו לא מתייחסת אליהם. חסרי בושה וכבוד!
  • אז תהיי אסרטיבית יותר ונוקשה קצת פחות
    תגידי תודה במה שצריך אבל תעמדי על שלך
    זה שקנו לך עגלה זה לא דבר ברור מאליו, זאת מתנה מאוד מאוד יפה - אז על זה את מחוייבת לומר תודה (תחשבי כמה חשוב לך לחנך את הילדה שלך, אחת המילים הראשונות שילדים לומדים זאת תודה, הנה עכשיו נועם מוסרת לעצמה דברים מאחורי ואומרת תודה

• את יודעת,מה באמת הדבר שמבאס אותי בהורות שלי?
    שאני נאלצת לעיתים ללמד את עצמי גם ללקק,להיות צבועה..זה מה יש..ואני לא-סובלת זאת!!!!!!!!! מי סובל את זה,תגידי לי? אף-אחת!
    איך צחקתי עם השכן-המבוגר שלי לשעבר,בכפר שגרתי בו,שהיינו חברים-באמת טובים..שלפני-ההורות,המתנה זה להיות אותנטיים וגם שוב כשהילדים-גדלים..

כעת,בגינה-השכונתית+בגן חייבים לחייך ולהיות בסמול-טוק עם הורים-מסויימים+עם חלק מהמישפחה..זה מה יש!
    זה חלק מהמיכלול של להיות אם,כדי להיטיב את חייה של ביתך.

אז התחלתי לעיתים ללקק לחמותי ולחמי הפולנים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה