ועדכןן קטן עליי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל עוד הילדה ישנה (עליי) ואני לא מצליחה כי העירו אותי מקודם אז אני מזבלת פה
    הלילה הצלחתי דווקא לישון קצת, תודות לבעלולקי היקר שהחליף אותי אחרי האכלת ילדה להשכיב אותה, מה שלא הלך חלק כי היו לה גזים והיא ממש סבלה מסכנה...
    נראה לי שסימילק לא עושה לה טוב אבל משום מה רק בלילה.... הגיוני?
    אבל הבוקר חזרנ על אותה העלילה של אתמול- מזמוזי ציצי בלתי פוסקים, הירדמות עליי, התעוררות פתאומית בבכי צרחות, כן רוצה ציצי, לא רוצה ציצי, לא ישנה ולא נעליים...
    נכנסתי למצב של דכדוך האמת, וזה קצת מפחיד אותי ... למרות כל הסבל עד עכשיו לא הרגשתי ככה, זה חדש ואני קצת חוששת מההרגשה הזאת...
    מקווה שלא התייאשתי או משהו, ושזה לא התחלה של דיכאון.....
    התקשרתי למלא יועצות הנקה מהאזור שלי, תודות להפניות שלכן - אחת בחופש, אחת לא עונה, אחת עסוקה, אחת בחופשת לידה בעצמה... אבל בסוף כן הצלחתי לקבוע לי עם מישהי למחר!
    מקווה שהיא תעזור לי קצת עם הבלגן בראש כדי שאתחיל לבנות סדר משם כשהוא יהיה ולא אחיה כמו היום - במלחמה ותסכולים ולחצים וייאושים וכאלה.
    בעלולקי מסכן נלחץ מהבכי היום-יומי שלי וכל פעם מנסה למצוא שיטה אחרת להקל עליי, אבל אני לא בטוחה מה מותר ומה לא כדאי לעשות, וזה גורם לוויכוחים בינינו, דבר מיותר לגמרי!
    עייפתי לחיות בבלגן... חייבת סדר. מרגישה שעד היום לא הצלחתי לגבש לעצמי לפחות משהו אחד ברור, הכל בחלקי מידע, קריאות פה ושם והסתמכות על האינסטינקטים...
    הציצי המסכן שלי כואב בטירוף, קשה לי להניק... קמתי בבוקר עם גודש, נתתי לילדונת, שאבתי אבל עדיין כואב - אולי ישנתי על הציצי בלילה?
    יש בי המון בכי האמת... המון דמעות שבא לי לשפוך אבל זה קשה - אחרי זה כואב הראש, בעל עם תרופות הרגעה בעצמו, אני עם נפיחות בעיניים, סיוטים בלילה עוד פעם התחיל לי העיוות בעפעף מרוב ההתרגשויות השליליות האלה...
    אני יודע. שאני סתם מתלוננת, כל אחת עוברת את זה כך או אחרת, אבל זה עוזר לי קצת...

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
4 תגובות
עמוד 1
  • הנקה זה חשוב אבל לא בכל מחיר...אם את ממש מתוסכלת ובוכה את מעבירה את זה בחלב שלך לילדה...

תנסי להרגע ואם לא הולך לא נורא לא סוף העולם...תינוקות גודלים גם על תמ"ל....

בקשר לגזים בלילה יותר כואב זה לא קשור לסימלאק...

בהצלחה עם היועצת מחר

• אוי מאמי זה באמת באמת באמת קשה!!!
    אני כל כך מבינה מה את עוברת שפשוט באלי לבכות איתך יחד,גם מהסיבה שאנחנו באותו מצב...
    אבל חכי עוד טיפה,ממש תיהיי סבלנית עוד קצת,שהיא תתחיל לישון לילה או לפחות חצאי לילה ותגדל קצת ואת תיראי איך הכל יעבור ותהני ממנה...

בינתיים קבלי

ותזכרי שהכל עובר בסוף....רק צריך סבלנות..
    חיזקתי גם את עצמי עכשיו..חחחח
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • מותק, תשפכי בשביל זה יש אותנו
  • היי יולי,
    אנחנו גרים ליד חמתי אבל היא לא משתתפת בחגיגה - גם כ אני לא בקשר אית ה, גם כ אני לא רוצה, גם כי יא לא רוצה וגם כי אני עדיין לא מוכנה שיגעו לי בילדה... אני בבעל מקנאה
    אני תכלס יכולה םהתסדר לבד, כמה שזה קשה, בעלי עוזר מאוד ואפשר לשרוד.

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה