איך אני יכולה להודות לבעלי היקר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני עדיין יושבת אצל סבתא, מנסה לישון ולא הולך, הילדה לאומת זאת חורפת כבר יתר משלוש שעות מדאיג אותי כבר, אז בינתיים המחשבות מתרוצצות...

בעלי החמוד והמתוק עובד לו קשה - מסדר מזגן לבד (!) ...

אני חושבת לעצמי - איך אפשר להודות לו, לפנק אותו? הוא הרי עושה כל-כך הרבה, הכל עליו, הוא מתרוצץ כמו איזה ג׳וק הנה והנה.... אני רואה אותו הל יום, מזיע, עייף, לא מספיק להתגלח אפילו... ובא לי לתת לו משהו מעצמי, להראות לו כמה שאני מעריכה את כל מה שהוא עושה, כמה זה חשוב לי שהוא איתי...

יש רעיונות? בהתחשב במצב שאני לא יכולה לצאת מהבית לבד, רק איתו, כי אנחנו במושב ואין לי רישיון, אז האופציות שלי די מוגבלות....

אשמח אם תזרקו לי משהו :)

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
4 תגובות
עמוד 1
  • אולי תצאו שניכם לספא יום אחד..?

או שתזמיני אליכם הביתה מישהי שתעשה לו או לכם מסאז'

איזה חמוד בעלך!!
    [/url
  • את לא חייבת להודות לו בצורה חומרית...
    את יכולה לפנק אותו במסאג' לפני השינה, או סתם מסאג' ברגליים...
    את יכולה להכין לו את האוכל שהוא אוהב....
  • טלייייייי!!! הוצאת לי את המילים מהפה!!!!

לפני השינה, תעשי לו מסאז׳ עם שמן או קרם גוף, אולי תכיני ארוחה או שפשוט תגידי לו כמה את מודה לו ומעריכה אותו.

יש משפט שאומר שהדברים הפשוטים הם המיוחדים ביותר. (
  • חיבורים ונשיקות, אולי ארוחה נחמדה ואח"כ תני לדמיון לעבוד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה