היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אין מצב שזה קרה לי מצד שני יש מצב שזה קרה לי, כי זאת אני, ודברים כאלה קורים רק לי!!!!
הוצאתי עוגה מהתנור, והיא התרסקה על הרצפה, תפסתי לא טוב. איזה באסה, עכשיו הכנתי הכל מחדש
10 תגובות
עמוד 1
יואווו נועם כבר בת שנה?!!! איך הזמן טסססססססססססס
אוי איזה באסה!!!!!!! ממש מעצבן!!!! אני לא מזמן הפלתי את ארוחת הצהריים שלי על הרצפה, אותה הרגשה
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
לא נורא...
חחחחחחחחחחחחחחחח שני מה זה עוזר לי? היא התרסקה כולה, נשארו כמה פירורים בתוך התבנית
אבל את תותחית.אה כן ו...זריזה כי עשית.חדשה
קרה לי פעם, לא נעים בכלל אין ספק שהעוגה הבאה בתור תצא מושלמת לא פחות רק תזהריייי
שכמעט מוכנה ואז צריך להכין רק עוד אחת
חחחחחחחחחחחחח אז לא רק העוגה עשתה היכרות עם הריצפה
אותי זה מצחיק! חחחחחח רק לך בובה רק לך...
אבל שילוב של סלט חצילים ועוגת פיל (ורוד כחול או צבעוני..) נשמע יאמי חחחחחחחחחח
ומזל טוב לנומני שאוטוטו בת שנה כפרונה אונה עליה נסיכה מושלמת
וואי איך שהזמן טס לו... מזל טוב לנוני המתוקה... ולגבי העוגה - זה מזכיר לי פרק של "חברים" שנפלה להם עוגת גבינה על הרצפה והם ישבו לאכול אותה עם כפיות מהרצפה חחחחח באסה לא נורמאלית