כל מי שלא מבינה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה אני תמיד מעלה תמונות של רז לפייסבוק לזמן קצר ואז מוחקת...
    אז חשוב לי להסביר-
    כמו שרובכן יודעות זה הפייסבוק של אבא שלי, והוא פעם צירף כמה אנשים חברים שלו... ויש איזה מישהי שהיא ממש ממורמרת כזאאת... הילדים שלה ממש לא מתייחסים אליה, ובעלה לשעבר היה עושה לה את המוות, ויש לה סיפור נורא עצוב עם אחת הבנות שעשתה לה עוול רציני.. מסכנה כזאת..
    בקיצור- תמיד היא היתה צרת עין על ההורים שלי,על הזוגיות שלהם, עליי ועל אחי, תמיד אמרה שאנחנו ילדים טובים ומוצלחים ובלה בלה...
    ועכשיו תמיד תמיד תמידדדדדדדדדד איך שאני מעלה תמונה היא צצה משום מקום וישר עושה לייק ומגיבה כמובן מפרגנת והכל

7 תגובות
עמוד 1
  • מאמי תמחקו אותה מהפייסבוק מרשימת החברים שלכם ובשביל שגם מחוץ לחברים היא לא תראה
    תשנו את ההגדרת פרטיות שלכם ותחסמו את זה
    ככה אני עשיתי כל מי שלא חבר שלי בפייס לא יכול לראות כלום !! הכל חסום!

ולמה את לא פותחת פייסבוק משלך? רשמת בעבר שגם בעלך לא יפתח, אז תעשו פייסבוק משותף
    כמו שלי ושל דניאל...
    באסה להיות מהפייסבוק של האבא חחחח

• את יכולה לעשות שאנשים מסוימים לא יראו את מה שאת מפרסמת

• נטלי אבא שלי בכלל לא יודע מזה פייסבוק
    רק השם שלו מככב

• לא נעים שימי בושם
    תמחקי אותהההההההה , עין של אנשים מפחידה !!
    אני בדברים כאלה מסננת מזמן

• אני עם נטלי,אנרגיותתתתתתתתתתתתתתתתתת,השם-ישמור..

הייתי בול עושה מה שנטלי ייעצה,פותחת פייס חדש והגדרת-פרטיות..

אין לי מושג בזה עדיין,אבל עליי גם להבין בזאת!

חמסה חמסה,אף-אחד לא ממש מבין את ההתמודדויות היומיומיות כעת בהיריון-שני+תינוקת בבית..וזה דבש באמת,אוקי ועדיין את מרוויחה את הכל ביושר,במאמצים..ומי שמקנא במתנות של האחר,שיתאמץ בחייו..כי לכ"א יש מתנות וחבילות בחייו..אז נמאס לי שמקנאים רק במתנות..

• כנראה שאתם מסומנים אצלה כחברים קרובים, אז כלללל פירסום (סטטוס, שיתוף, תמונה) קופץ לה בהתראות. (כמו שאצלך מופיע מי עשה לייק).

או פשוט זה מופיע לה בקיר.

אם את לא רוצה למחוק אותה אז תשני בהגדרות שהיא לא תראה פירסומים שלך

• אני חופשי מוחקת אנשים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה