היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קודם כל אני חייבת לציין תודה לכולן, אין לכן מושג כמה אני מתרגשת על הבוקר, כמה ברכות, כמה אהבה, בכנות פתחתי את הפורום התחלתי לבכות. כמה המקום הזה מיוחד, תמיד שמח בשמחתך, מחבק כשצריך, אוהב כשצריך, תומך, נרגש, צוחק- באמת מקום נדיר ביותר - ומורכב מנשים נדירות ביותר.
אז אמנם בירכתן את נועם בברכות כל כך יפות ומרגשות אבל כמובן שגם אני חייבת להוסיף כמה מילים ממני, מאמא של הקציצה המיוחדת הזאת: נועם שלי, הגעת לעולם בזמן שלך, התעקשת לא להתאמץ יותר מדי וחיכיתי עד שהרופאים החליטו בשבילך. כשיצאת זה היה בקול תרועה וששון, בכית בשביל כל השנה הקרובה. בלי עין הרע את ילדה כל כך נינוחה, כל כך טובה, בעיניים שלך יש כל כך הרבה שלווה, אושר, אהבה, סקרנות. יש לך לב נדיר שתמיד יודע להשתתף כשמישהו אחר שמח או כואב. את יושבת פה לידי הבוקר ומחייכת את החיוך השובב שלך לכל עבר, ומראה לנו איך הבוקר אמור להראות, שמח ואופטימי. נסיכה יפה שלי שולחת אליך כל איחול שרק אפשר לאחל מזל טוב עד 100 כ-20, אושר, שלווה מי יתן וכל משאלות ליבך יתגשמו ושכל משאלותיי יתגשמו עבורך שדרך המלך תוביל את חייך שחיוך ענקי תמידי ימלא את פנייך והכי חשוב מאחלת לך את מלוא הבריאות
אוהבת אותך לנצח נצחים, אמא שירה - מיותר לציין שכל מילה ומילה שאיחלתי לנועם אני מאחלת גם לנהוראי, ומכל הלב
בירכתי כבר אינסוף פעמים.. ואברך שוב- מזל טוב לכולם- לשימרית, נועמולי ונהוראי
אעתיק גם לפה
כפרה עליך שימריז מזל טוב עד 100 כ-20 !!! ב"ה שתצאי בידיים מלאות ובריאות עד שבוע 40 !!!! ים של אהבה עם הבעלול, אושר בריאות הצלחה שפע בחיים !!! וים של חיבוקים
מצטרפת לברכות של הבנות המהממות
מזל טוב לכול מי שחוגג יום הולדת !
ההצלחה מתחילה באמונה ! בהצלחה !
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
איזה יופי של ברכה סיוני
מזל טוב והרבה אושר לכל החוגגים
מזל טוב לכולם
בירכתי כבר בפייס אז רק אאחל שוב המונים של מזל טוב... לא מאמינה כמה מהר הזמן עובר!
סיונוש!!!!! מהממת, אמא מדהימה שכמוך! מאחלת לנועם את כל הטוב והאושר רק אפשר! שתמיד תהיה מוקפת באהבה ושתמשיך לצמוח ולפרוח