יש לי חידה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כולנו יודעות כמה זמן נמשכה מלחמת ששת הימים ובאיזה יום התחילה מלחמת יום הכיפורים, נכון?
    אבל האם תוכלו להגיד לי באיזה גיל מתחיל גיל השנתיים הנורא??

שנתיים????

לא!

גיל שנה ושבע זה גיל מתאים בהחלט!
13 תגובות
עמוד 1
  • סליחה אבל..................................
    ממש הצחקת אותי

• תיארת יום ממוצע אצלי בבית!
    כבר חשבתי שאחרי נועם (שבדיעבד,לא היה נורא בכלל),אני אדע להתמודד עם גיל שנתיים הנורא (שגם אצלנו התחיל סביב שנה ולצי),אבל לא.
    הפושטקית הקטנה הזו מסובבת פה את כולם על האצבע הקטנה שלה.
    מתי זה יעבור? אני מקווה שעד הבת מצווה.אז נשבור את הראש על גיל העשרה
  • את מתארת התנהגות דומה שעברתי עם הקטנה שלי שעכשיו בת שנתיים וכמה חודשים , הפתרון הוא לגמול אותו לאט מההתנהגות הזאת ולהתמיד הכי חשוב

לדוגמא: היא הייתה צורחת שעה כשהייתי מוציאה אותה מהמקלחת ואני הייתי נותנת לה יותר זמן במקלחת עד שנמאס, ביום הראשון שהוצאתי אותה מהר היא בכתה שעה, ביום השני קצת פחות וביום השלישי זה היה כבר נסבל... עד שלבסוף היא קלטה שזה המצב וזהו בכי לא יעזור פה .

תחזיקי מעמד
  • גם טל היה ככה. לא בצורה קיצונית אבל בהחלט. ובחודש חודשיים האחרונים הילד התבגר מאוד! למד לדבר והרבה פחות מחטיף כשצריך משהו או לחילופין בוכה על כל שטות. גם גבן אגב הן אמרו לי את זה.
    סבלנות............................. זה כנראה מה שצריך
  • גם אותי הצחקת.. סורי..
    אצל יותם התחיל מוקדם ועבר די מהר..

למזלי הרב על ניצן זה פסח טפו טפו טפו חמסה חמסה!!! בכל מקרה אם הוא יתחיל להתחרפן זה יהיה כבר גיל 3 הנוראי...

וזוהר כזה ילד מהממממם , חה חה סתם רציתי לדחוף את זה פה..
    [
  • שמחה שהצלחתי להצחיק אתכן
  • במלוא מובן המילה ...הנסיך הקטן

וקדימה לשרת אותו

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• נדב שלי היה ככה
    התחיל מוקדם שנה וחצי (וגם נולד לו אח באותה תקופה..) ונגמר ביומולדת 3 ..

• [email protected]

פייס: ortal_hori
  • ברוכה הבאה לעולם האמיתי, אל תכעסי אבל זה משעשע
    כשזה אצל מישהו אחר

ושלא תטעי ככה זה אצל רוב הבתים בעולם.

תחזיקי מעמד אוטוטו הם בצבא ואז יהיה לך שקט
    סתםםםם קבלי
  • קבלי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה