היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פעם ראשונה שאני פה, עשיתי קפיצה קטנה מפורום מנסות להיכנס להריון. בעלי ואני מנסים להרות 8 חודשים, לבעלי מורפולוגית זרע נמוכה ולכן הרופא שלח אותנו למומחה, מחר בצהריים למטרת הזרעה. אני ממש מתוחה ומתרגשת כי אני כבר ממש רוצה ומקווה כבר להתחיל בתהליך. האם מישהי יודעת אם יש אפשרות שנוכל לעשות הזרעה כבר החודש? כמה זמן בד"כ לוקח לקבוע זאת? אני בסוף המחזור עכשיו האם זה משנה? אודה לתשובותכן
11 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה לשהות קצרצרה..
    אם לבעלך יש מורפולוגיה נמוכה סביר להניח שתעשי הזרעות על בסיס הורמונים.. אז כך שאם את בסוף המחזור לא נראה לי שהזרעה (עם הורמונים) תתבצע החוש , כי הורמונים לוקחים בד"כ או מהיום השלישי או מהיום החמישי למחזור (תלוי בתרופה וברופא).. החודש אולי תוכלי לעשוץ הזרעה על בסיס טבעי ז"א , מעקב זקיקים ובדיקות דם (על מנת לדעת בדיוק את יום הביוץ) , זריקת אוביטרל (על מנת לקבע את הביוץ ל-עד 36 שעות) , השבחת זרע והזרעה..
    בהצלחה!!!
  • תודה רבה זוהר, הרופא אמר שכנראה נוכל להתחיל בלי הורמונים אבל נדע מחר, מחר זה גם יום 5 למחזור.... בכל אופן ממש תודה (-; אדווח, אגב- בד״כ זה סיפור להתחיל ישר, ז״א צריך תור חדש והמתנה או שישר מתחילים דרך הרופא?
  • עצה שלי.. בגלל המורפולוגיה הנמוכה .. תתעקשי לקבל הורמונים ולא לבזבז זמן על הזרעות על בסיס טבעי..

זה לא לוקח זמן.. המומחה שאת הולכת אליו מחר יתן לך כבר את כל ההפניות שאת צריכה להכל..
  • זוהר את אלופה, תודה רבה רבה
  • אין על מה .. בכיף :)
  • לא מבינה אבל זוהר ענתה המדוייק.... מאחלת לך המון הצלחה....
  • היי ג׳סי

ברוכה הבאה לשהות קצרצרה
    זאת הברכה שלנו כפי שזוהר המהממת בירכה אותך
    עלית לכיתה ב ! מזל טוב !

[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
  • ברוכה הבאה לשהות קצרצרה,
    הבנות כבר ענו לך בפירוט אז אין לי מה להוסיף חוץ מלאחל לך הצלחה!

• איזה מתוקות! תודה רבה רבה העלתן לי חיוך על הבוקר
  • בהצלחה
  • בהצלחה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה