היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מתי את אמורה לבייץ? אתם עובדים שבועיים לפני הביוץ?
שבוע טוב לכולם ובאמת רק בשורות טובות אני לא יכולה להגיד לך מה לעשות, אבל אני יכולה לשתף אותך שהחלטתי להפסיק עם כל הבדיקות (חום שחר, ובדיקות ביוץ) אם לא הצלחנו ונמשיך לנסות בחודש הבא.... פשוט החלטתי להרגע, ולהנות יום כן יום לא... בלי לבדוק, בלי לחפש רמזים ופשוט להרגע....... כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
שבוע טוב לכל הבנות המקסימות! אני יכולה להגיד שאצלנו זה הכניס יותר מתח על הבדיקות והעניינים... אבל זה ממש תלוי בך, בכל מקרה שיהייה המון בהצלחה ואמן שהחודש זה החודש שלך
פנינוש- שוקלת לאמץ את השיטה שלך
תראי זה צריכה להיות הרגשה שלך, אני אישית בהריון עם הבת שלי היה חשוב לי לדעת מתי הביוץ כי אומנם אני מקבלת כל 28 יום אבל הביוץ שלי לא סדיר ופחדתי להתחיל הרבה לפני ולהגיע לביוץ עם זרע חלש
היי מורני.. שבוע טוב גם לך!! נראה לישאחנו ביחד. אתמול ירינו את יריית הפתיחה. והחודש אני לא מתכוונת לבדוק עם ערכות ביוץ. אני חושבת שאם אדע פחות - אהיה לחוצה פחות. מקווה שזה יהיה לי לעזר. מאחלת לשנינו ולכל האחרות המווווווווווווווווווווווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןן הצלחה החודש!
שבוע טוב בנות ובהצלחה לכולן החודש :)
תודה בנות
שבוע טוב יקירות שלי, מורנוש אני בדעה של פנין, החלטתי חודש טבעי ורגוע וחלוטיןןןןן :-)
מירי- ניראה לי גם אני יילך בשיט. הזו החודש..
רק שאני לא יתפתה באמצע לעשות בדיקת ביוץ .. זה מסקרןןןן