חייבת לשחרר קצת קיטור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לכל הבנות המהממות שבוע טוב ובשורות מעולות (-: חייבת לשתף אתכן בסופשבוע שעבר על כוחותינו. לבעלי יש חברה טובה שעם הזמן הפכנו גם לחברות טובות ולמרות שהם גרים מאד רחוק מאיתנו אנחנו הכי נהנים מחברתם ( היא ובעלה). בכל אופן ביום שישי היא באה לישון אצלנו וכבר מהדרך סיפרה לי שמאחר לה המחזור. זה החודש הראשון שהם לא נזהרים כי היא חיכתה לסיים את המבחנים שלה. בכל אופן היא הגיעה וישנה פה והיינו מאד סקרנים, אתמול היא חזרה הביתה והבוקר קיבלנו אסמס - היא בהריון! כמובן שהתלהבנו בטירוף, דיברנו כל הבוקר בסקייפ, צחקנו ושמחנו. אבל אז... אחרי השיחה פתאום נפל עליי דיכאון מטורף, לרגע שכחתי שהיא בהריון ולא אני (מרוב שמחה ממש הזדהתי איתה ) וכשזה נחת עליי גם נחתה עליי תחושה ענקית של אכזבה, ריקנות, תחושה שמשהו פגום וכו וכו וכו.... כל כך הרבה מחשבות מלוות אותי, זה בהחלט אחד הימים הקשים, אני מחכה שיהיה כבר מחר, שהיום הזה יעבור, כמובן שגם האנרגיות בבית לא פשוטות, גם לבעלי זה לא קל, בקיצור- אוףףףףףףף.... סורי על החפירה הייתי צריכה לשפוך... מחר אצל ממוחה פוריות לשם הזרעה, מקווה שזה ישפוך קצת אור (-:
7 תגובות
עמוד 1

• [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • ואי נשמה שלי כמה שאני מבינה אותך !!!

רק אתמול הרגשתי כמוך .. אבל היתעוררתי עם אנרגיות טובות וחיוביות
    שזה בדיוק מה שאני מאחלת לך !!!
    תיתעוררי מחר בבוקר עם ראש מורם ...
  • מתוקה, מיותר לציין כמה אני מבינה אותך.... גם אנחנו עברנו סופשבוע מאתגר יחד עם התינוק החדש ועם כל המשפחה שכועסת עלי שאני צרת עין...
    א ב ל-
    שבוע חדש מתחיל, שבוע שבו אתם עושים עוד צעד (משמעותי!) בדרך אל הילד/ה שלכם.. וכמו שאמרת- מחר תקומי עם אנרגיות חדשות...
    ועוד מחשבה שעולה לי ברגעי דיכאון שכאלה: כל דמעה, כל ציפייה שהסתיימה באכזבה, כל כאב שמפלח את הלב, כל הרגשת אשמה על הגוף הדפוק שלנו שלא נותן לנו את מה שאנחנו רוצות וכו׳ וכו׳.. כל אלה יהפכו לעוד ועוד שמחה, אהבה ואור כשהחיים החדשים האלו סופסוף יבואו לעולם...

תתחזקי, מתוקה! אתם בדרך!! וכשהוא יבוא, ואחרי שקצת יגדל, תוכלי לספר כמה נאבקת בשבילו...

חיבוקיםםםםםם!!! (אני מהאייפון, מסובך פה עם הסמיילים..) 
  • תודה רבה מקסימות, עודדתן אותי, שיהייה לכולנו שבוע טוב
  • אוי מתוקה שלי,אכן זה קשה ומבאס אבל אספי את עצמך כמה שניתן....ואני רוצה להגיד לכולכן חברות יקרות שלי שאף אחד לא אמר שזה פשוט להיכנס להריון ושהדרך היא מלאה בפרחים וורדים....הרי אולי מה שאנחנו עוברות עכשיו גם החברות הללו שלכן עברו ולא שיתפו ....תהנו מהרגעים גם אם הם קשים ותבינו שלכל דבר דרך וסיבה משלה,מבטיחה לכן שיגיע גם הרגע שלכן ושלי וחבק ולנשק את האוצר הקטן הזה שלו אנחנו ממתינות....

• מבינה אותך טוב מדי ומזדהה איתך הכי עמוק שאפשר, ובכל זאת עדיין אני חושבת שלא מדובר בקנאה ולא בצרות עין ולא בכל דבר שלילי אחר, מדובר בצורך מאד בסיסי ואנושי שלנו הנשים, והוא להיות אמהות בלי שום הפליה! הפליה היא דבר אסור ולכן זה נראה לנו מאד מאד מקומם שאחרת בהיריון ואנחנו עדיין לא. תמיד אנחנו נשאל מה לא בסדר בנו ולא נדע לענות מה התשובה ולכן עוד יותר נתקומם אל ליבנו.
    הפיתרון לדעתי למצב הוא שנבין שלא מדובר כאן בהפליה ולא מדובר כאן בעונש או פגם גופני כזה או אחר אלא פשוט חיים שונים. לכל אדם יש נתיב בחייו לצעוד בו והיה מאד משעמם אם היה רק נתיב אחד (אמרה את זה {יותר נכון שרה} מדונה המלכה: "החיים הן מסתורין, כל אחד חייב ללכת לבד"). וגם אמרו המון פעמים, שהעכבה היא לטובה.

לכן כל פעם שאתן רואות אישה ברחוב עם בטן, או שאחותכן בהיריון, חברתכן, עמיתתכן לעבודה, השכנה, החתולה או האוגרת או גבר בהיריון, תדענה שאין בכך כדי לומר לכן, אני יותר טוב/ה מכן, אלא פשוט אני בשלב מסוים בחיי, שגם אתן תהיו בו בקרוב!!!

אז יאללה שכולם יהיו בהיריון בכיף
    crazy woman!
  • קבלו תיקון לשיר של המלכה:

"החיים הן מסתורין, כל אחד חייב לעמוד לבד".

crazy woman!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה