שעווה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב

13 תגובות
עמוד 1
  • הם צריכים - החברת ייצור - להוציא את עצמם מבחינה משפטית ושלא יהיו חשופים לתביעות משפטיות
    אם תשימי לב מאמי כמעט על כל מוצר קוסמטי זה או אחר (לא סומק וכאלה:) כתוב אזהרה לנשים בהריון
    גם אם תשאלי רופא (אני שאלתי את אמא שלי - הרופאה הצמודה שלי:) היא אמרה לי שמותר
    אני הולכת לעשות יום שישי.....
  • ממה הם מפחדים??
    שהשעווה תשלוף את התינוקת החוצה?

• נשמע שיטת יילוד מעניינת...

• אין מה לעשות חחח.........
    הם חייבים לרשום את זה
    מהספק שאם יקרה משו למישי בהריון יום אחד.......... טוב נו .. שיהיה:)

קיצור תהני (או שלא?!?!)
  • ברור שמותר!!!!! זה סתם כסת"ח

• זה כמו שיש הרבה תרופות שכתוב עליהם את זה, אבל תכל'ס, הרבה נשים בהריון משתמשות בהם בזמן ההריון.
    הם רוצים לתת לך את המקסימום אזהרות שהם רק יכולים אם במידה ח"ו יקרה משהו חריג, כדי שלא יאשימו את החברה...
    זה לא אומר שאם תשתמשי, אז התינוק יצא החוצה, אלא... סתם דוגמא, לאישה בהריון יש ורידים בולטים יותר מאשר אשה אחרת, אז הם אומרים שיש מצב שמשיכת הרצועה תבליט יותר את הוריד.

אני למשל כן עשיתי לאחותי שעווה ברגליים לפני הלידה ולא קרה כלום

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
  • יאוווו איך יש לך כח סבל לסבול את זה

• וואלה בובה... אין לי מושג...

אני עושה לעצמי שעווה בדר"כ
  • רגע רגע איפה אתן חושבות שאני הולכת לעשות שעווה????

• אוייייייייייי
    נופר הצלחת להצחיק אותי עכשיו בטירוף עם ההודעה האחרונה שלך
    ענק
  • חחחחחחחחחחחחחחחחח גם אני הייתי בטוחה שאת מתכוונת לאיזורים אחרים

• נופר קרעת אותי
    שעווה לשפם כבר חשבתי איפה את הולכת לעשות
  • חחחחחחחחחחחח רק לשפם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה