זה לא אמיתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום שלישי החופשה שלי עם דניאלה נגמרת
    אוףףף עבר מהר כבר שלושה שבועות מהניתוח דניאלה לא סוגרת,לרגע את הפה אומנם. צריך לעבוד,עוד המון איתה אבל כבר קיבלתי מלא מחמאות שיש,שיפור שהקול שלה התעדן והשתנה לטובה
    אנחנו,עדין,לא,ראינו איפה הגן,יום שני הולכים לעשות טיול לכיוון שדניאלה תראה ותכיר
    אני עדין. לא קיבלתי שום הודעה לגבי ההסעות לא תיאמו איתי לא יודעת כלום
    מה לגבי אוכל בגן עיריה? איך זה הולך זה שונה הרי מויצו נכון? אני חוששת שדניאלה לא תאכל כח גם ככה היא דיי בעייתית באוכל
    ונחזור להסעות איך אדע שהכל בסדר,איתה היא לא הכי מספרת מה קורה וכל הדברים שמסביב דניאלה די בוכה בנסיעות איך אדע שהיא בסדר?
    אוף חופרת לכן ונראה לי עדין שגיל 4 קטן להסעות בלי ההורים ארבע שנים השליטה היתה בידים שלי עכשיו כאילו השליטה נלקחת ממני
    ובכלל מה הטעם לרשום לצהרון? יש טעם? אם כן עדיף קרוב לבית שאז ההסעה צריכה להביא לצהרון מי יחכה לקבל אותה וזה יהיה רק לשעה
    כמה שאלות וחששות כבר עולות בי

5 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף שיש שיפור
  • כמה שאלות
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • שמחה לשמוע שיש שיפור אצל דניאלה

בקשר לכל השאלות שלך לכל עיריה יש את החוקים שלה,
    יש ילדים שמביאים אוכל מהבית ויש גנים בהם ההורים משלמים
    סכום מסויים והאוכל הוא מהגן. את צריכה לברר.
    ולגבי ההסעות אני תמיד אומרת כשאין ברירה אז אין ברירה !!!

שיהיה לכם המון המון בהצלחה
  • תודה לעונות

• קודם יהיה בסדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה