הסתבכויות לקראת יום הולדת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום שלישי אנחנו חוגגים לגדולה יום הולדת בבית.

התכנון הוא לעשות לילדים מהגן בשעה 15:30 ושהמשפחה שלנו תגיע ב17:00. זה הגיוני שעה ליום הולדת עם הילדים? צריך יותר? זה בעצם לטרטר את ההורים הלוך חזור, לא? בעצם אפילו לא אמרתי להורים שיבואו או לא, אני מניחה ומקווה שהם לא ישארו, מה קורה בד"כ?

התכנון ליום ההולדת של הילדים זה לתת להם לקשט עוגות אישיות בגביעי גלידה
    אח"כ משחק של חבילה עוברת עם כל מיני משימות בין העטיפות
    אח"כ להשחיל על חוט כל מיני חטיפים להכין שרשרת.
    זה מספיק? אני לא ממש מכינה כיבוד או שקיות יום הולדת או אפילו עוגת יום הולדת כי יש את כל הנ"ל ובתוך החבילה עוברת יהיה הפתעות לכולם, זה מספיק? אני צריכה להכין עוד כיבוד בנוסף? אני צריכה להכין משהו למקרה שהורים ירצו להישאר?

וואי, יש לי עוד מיליון שאלות אבל נראה לי שאעצור עכשיו, לבינתיים לפחות.

תודה לעונות
5 תגובות
עמוד 1
  • קיבלת פידבק מההורים לגבי השעה? נראה לי קצת מוקדם.....
    כמה ילדים אמורים להגיע?
    בדר"כ ההרים יישארו,בטח בגיל כזה

אבל נראה לי לחוץ מבחינת הזמנים-אם ילדים מאחרים טיפה,המשפחה מקדימה.אין לך ממש זמן לארגן בין לבין
    וזה גם המון ליום אחד,לא?

הייתי מכינה כמה חטיפים,כי יש ילדים שלא תמיד משתפים פעולה בהפעלות..וגם עוגה,לא כולם אוכלים מגביע.לשיקולך
  • נראה לי קצת מוקדם, בעיקר בבתים עם עוד אחים שעדיין ישנים צהריים,זו גם שעה שמאוד חם בה להסתובב בחוץ....
    קחי בחשבון שקישוט העוגות יקח בערך 5-6 דק' לכל ילד (או פחות), חבילה עוברת כ-15-20 דק', השחלת חטיפים על חוט בין 3-10 דק'....
    נראה לי שכדאי להכין עוד משהו כי זה בדיוק התפר בין ארוחת צהריים לארוחת ארבע וילדים רעבים בשעה הזו, פיתות עם חומוס או בורקסים או משהו בסגנון, לדעתי אין צורך להכין להורים....

• 15:30 זה ממש מוקדם
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • תודה
  • לי נשמע מספיק
    במקרה שנשאר זמן תמיד אפשר לשים שירי יום הולדת ולעשות הרקדה
    הפעלה ,תנועות אפשר בין המשחקים....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה