אני מודאגת... מה עושים?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הילדה שלי בת שנתיים וחצי כבר מיום שני אחה"צ עם חום נורא גבוה, למעלה מ 40... לקחתי אותה לרופא, אמר דלקת באוזן ומתן מוקסיפן... ראיתי שהחום ממשיך עד אתמול, הלכתי שוב ועדיין יש דלקת באוזן, נתנו לי אוגמנטין שהתחלתי אותו אתמול בערב ועדיין יש חום... אתן אומרות לחכות עד מחר או ללכת למיון... ?? אני מפחדת כי היא מתלוננת ממש שכואבת לה הבטן ואני פוחדת שזה מכל האקמולים והנורפים האלה

שלומית
8 תגובות
עמוד 1
  • את רואה את הילדה, את מכירה אותה, את אמא שלה, תסמכי על התחושות שלך.

רוב האנטיביוטיקות משפיעות תוך 24 שעות, אבל לא כולם.

אם את בכללית אולי תתקשרי להתייעץ? או שאולי יש לכם איזה מוקד באזור שאפשר להתקשר אליו?

תרגישו טוב
  • אנ הייתי הולכת למיון מה יותר חשוב מילדה בריאה ושקט נפשי ???

בחלמה מהירה

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• בוקר טוב...
    כן, יש לנו ייעוץ בכללית עם אחות 24 שעות ואני כל הזמן מתייעצת איתם...

קבעתי לה שוב תור לרופא בשעה 10 למרות שמשעה 12 בלילה שנתתי לה לא היה לה ברוך השם ואני מקווה שכבר לא יהיה.... מחר אנחנו נוסעים לצפון אני מקווה שיהיה בסדר

למיון אני פשוט לא ממהרת ללכת בגלל שלא מתאים לי שהיא תידבק בעוד מיליון מחלות

שלומית
  • ללכת דחוף לרופא אף אוזן גרון.
    הדלקת יכולה להסתבך חלילה

אודה לעזרה בתחרות:
    http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=6272
  • אני לא הייתי נוסעת עם ילדה וחום כזה.....מקווה שהיום יותר טוב
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • איך עבר הלילה?
    הייתי ניגשת לרופא אא"ג, יש להם מכשור טוב יותר ויכולת אבחנה טובה יותר.
    רפואה שלמה
  • בנות, תודה על התגובות...
    ברוך השם היום יותר טוב כבר אין חום והיא אוכלת קצת יותר טוב...
    לקחתי אותה בבוקר טוב לרופא שיראה שוב את האוזן כי אנחנו נוסעים אז רציתי להיות רגועה... הוא אמר שכבר לא נראה דלקת כמו שהיה, שנראה יותר טוב ולהמשיך עם האוגמנטין... העיקר שעבר כבר החום הזה, מסכנה כבר שבוע ימים ברצף.... מלא תרופות, אקמול. נורופן...

שוב תודה לכולכן....[|

שלומית
  • אוי תרגישו טוב .
    זה באמת סיווווטטטטטט עברתי גם סרט של 5 ימים ברצף של חום גבוה . זה מתיש את כל המשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה