היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תקשיבו אני ממש המומה!!!!!!!!!!! ולא מבינה איך אפשר??????
כבר יצא לי לשמוע (לצערי) כמה אמהות שממש מקללות את הילדים שלהם ואני מדברת לקללות ממש!!!!!!!!! לא מטומטמת, דפוקה -שגם זה לא מקובל עלי בכלל!!!! בנות, קללות גסות ממש!!!!!!!!! שאני אפילו לא מסוגלת לכתוב לכן אותן. ואני מדברת על ילדים קטנים החל מגיל שנתיים- כמה כבר ילד בגיל כזה יכול להרגיז אותך!!!!!!!!!!!??????????
אני פשוט לא מבינה איך אמא יכולה לדבר ככה לילד שלה, לא מבינה את זה זה עצוב לי, מכעיס אותי, מקומם אותי. להגיד לילד שלך "אני שונאת אותך"- איך אפשר ??? גם אם אני אהיה הכי כועסת בעולם איך אפשר להגיד את זה?
מדובר על 2 שכנות שלי- וכל פעם שאני שומעת את זה בא לי להיכנס אליה הביתה ולצרוח עליה!!!!!!! די!!!!!!!!!!!!!
גם אתן נתקלתן באמהות כאלה? ומה אתן חושבות?
15 תגובות
עמוד 1
תאמת לא נתקלתי ואני בטוחה שלא חסר אמהות כאלה ...אחכ מתפלאים למה ילדים קטנים מדברים ככה
לצערי נתקלת ועוד איך
אני לא מבינה איך אפשר להגיד לילד שלך שאת שונאת אותו.....
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
לצערי אני נתקלתי השכנה במקום הקודם שגרתי בו הייתה כזאת צורחת ומקללת את הילדים שלה כל פעם שזה היה קורה הייתי לוקחת את הילדים שלה אליי ומשחקת איתם אחת הסיבות שעזבנו שם זה בגלל שכאב לי לשמוע את הצרחות והקללות
לא בטוחה במאת האחוזים, אבל נדמה לי שהיום גם אלימות מילולית כלפי ילדים נחשבת לאלימות לכל דבר. אני די מסכימה עם ההצעה, לדווח לרווחה באופן אנונימי. למרות שאני עצמי עובדת סוציאלית, אין לי מספיק מידע בנושא, ואני מתנצלת על שאני לא יכולה לעזור יותר. אני לא מכירה את השכנה שלך, אבל אני מאמינה, שלא סתם היא מתפרצת על ילדיה כך: כנראה שקשה לה. אולי היא זקוקה להדרכה הורית.
איכססססס גועל נפשששש מה זה הדבר הזהההההה??!!??!!?! מסכנים הילדים תאמינו לי ....
לא נתקלתי ולא רוצה להיתקל כי אני בטוח אגיב על זה
היא רבה עם בעלה ואת כל העצבים שלה היא מוציאה על הילדה ועכשיו היא גם בהריון נוסף
מסכנה הילדה
אני חושבת שאמא שלה גם קיללה אותה ככה כשהיא הייתה צריכה להוציא כעסים על האבא. ואז כשהיא ילדה היו לה שתי אפשרויות, או לפעול אוטומטית איך שהיא למדה מאמא שלה או לעשות 180 מעלות. כנל הורים מכים זה אותו סיפור.
גם אמא שלי הייתה מכנה אותי מטומטמת וכל מיני כאלה, כדרך אגב או בכל מיני מקרים שזה לא היה נחוץ, נגיד כשהתמהמתי. אז אני יכולה להגיד שכשהילד שלי מתמהמהה אני ממש נזכרת מילה במילה מה אמא שלי הייתה אומרת לי, אני שומעת אותה אצלי בראש, ואז במודע אני אומרת לו משהו כמו סתם "נו " , אבל זה כי אני מודעת לזה. לאמא המקללת אין לה זמן למודעות, כי כמו שכתבת קשה לה בחיים וכ'ו..
לא ניתקלתי מזעזע
נורא מאוד. שמעתי אמא אומרת לילד שלה "לך לעזאזל". נחרדתי לשמוע זאת. אימלה
אוי, כמה נורא!!! אני בחיים לא אקלל את הילדים, גם אם אני אהיה סופר-עצבנית!
יש כאלה שממש לא מגיעה להם הזכות להיות הורים! בחיי.. והעיקר מערימים קשיים לזוגות חשוכי ילדים, ועל הומואים ולסביות שיכולים לתת בית סופר חם ואוהב לילדים שכל כך זקוקים לזה.