היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום בנות עכשיו חזרתי מאולטרסאונד קבעו גיל שבוע 9 והתינוק כבר אנושי רואים ידיים ראש רגליים ואפילו שמעתי את הקול שלו:)זאת הייתה ממש הפתעה בשבילי כי אני חשבתי שאני שבוע 7+6 גג וזה ממש כייף לראות איך התינוק גודל בעזרת ה' אצל כולכן!!
14 תגובות
עמוד 1
הקול שלו זאת אומרת ששמעתי את הדופק לא כמו בשבוע שש שרואים עכשיו ממש שמעתי בום בום :)
וווואי איזה מרגש, שימשיך ככה
איזה כיף וכמה מרגש.. המשך הריון קל
מזל טוב מעיין! איזה כיף לך. אושר גדול! בע"ה על כולנו, במהרה בימינו אמן!!!!
crazy woman!
תודה רבה לבנות שלא שחכו אותי ומפרגנות אין עליכן!:)
שימשיך תקין וקל
היי
התרגשות והלואי שכולן תדעו מה זה ותרגישו גם כמוני..ההתרגשות הכי גדולה זה שבשקיפות בעלי יהיה איתי ויראה את ה בפעם הראשונה ויש מצב מאוד מאוד גדול שכבר יגידו לנו את מין העובר כי אני כבר יהיה לקראת שבוע 13:)
איזה יופי!!! אל תשכחי לעדכן
איזה מדהים! מזל טוב מתוקה! אולי זה זמן טוב לספר לאלה שלא מכירות את הסיפור שלך, אם בא לך כמובן, זה בטוח יחדיר פה תקווה לפורום
רוב הבנות כאן מכירות את הסיפור שלי ואני בטוחה שגם אלה שישמעו יתמלאו בתקווה אם גם אלי זה הגיע!הכל עניין של זמן פשוט צריך להפנים את זה ולא לקבל את זה כנחמה או סתם עצה זה באמת ככה..יותר מזה אשתו של בחור אחד מהמשפחה שלי ניסתה כבר מעל שנתיים להכנס להריון כל הרופאים אומרים שלה ולבעלה אין בעיה אבל בכל זאת שלוש שנים הם לא הצילחו להכנס להריון איך את מסבירה את זה???והנה לפני כמה ימים היא הודיעה שהיא בחודש רביעי:) אז אני מאמינה שכל אחת ואחת מהבנות כאן מתישהוא יבואו וידיעו לנו באושר רב על הריון רק להתאזר בסבלנות זה הסוד להצלחה!בהצלחה לכולן
מעיין שימשיך הריון קל ותקין בע״ה!!!
מעיין30 יקרה, שמחה לשמוע את הבשורה המשמחת והמרגשת הזו. שיהיה לך הריון קל ותקין ושהכל יעבור בשלום בע"ה. שיהיו בפורום הזה רק בשורות טובות כאלה לכולנו.. אמן!