הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד"ר שלום רב:
    הפסקתי גלולות ב 12/7 לאחר סיום החפיסה...לא ברור לי תאריך הוסת המדויק מפני שהייתי לאחר בדיקת פאפ ודיממתי מה 10/7 בערך דימום בינוני, וב 15-16/7 הדימום התחזק לכן הנחתי שזוהי תחילת הווסת רכשתי בדיקת ביוץ שהראתה תשובה חיובית אך עם פס די חלש בתאריכים 28-29/7 וקיימנו יחסים סביב ימים אלו . היום ביצעתי בדיקת דם לגילוי הורמון הבטא ויצא שלילי.
    שאלותיי הן:
    האם ייתכן וכלל לא היה ביוץ? ואין טעם אפילו להמתין לווסת?
    האם ייתכן וביצעתי את הבדיקה מוקדם מדיי וגם אם יש הריון עדיין לא ניתן לזהות?
    **אודה מאוד לתשובתך ד"ר וסליחה על ריבוי השאלות פשוט מלחיצה אותי המחשבה שייתכן שאיני מבייצת, אציין שחלות פוליציסטיות. אך הריון ספונטני מייד לאחר הפסקת הגלולות באותו חודש.
    תודה מראש

    רעות
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

    אני מניח שהיה ביוץ לפי מה שאת מתארת. ייתכן כי הבדיקה בוצעה מוקדם מידיי ורצוי בכל מקרה להמתין לווסת. אי אפשר לדעת בשלב זה האם את בהריון או לא, ואני מציע להמתין עוד מספר ימים ולחזור על הבדיקה, במידה ולא תקבלי ווסת עד אז.

    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה