ב"ה
לדעת שבמשפחה של בעלי הוא הילד הנשוי היחידי! בעלי הוא ילד סנדוויץ והשנה מלאו לו 30 שנה יש לו אחות גדולה ב-4 שנים ממנו ואח קטן ב11 חודש ממנו....
אני קצת מרחמת על אחותו של בעלי כי הזמן חולף ואין כלום באופק ודי היא כבר בת 34 והיא לא נעשיית צעירה מיום ליום...
מה אתן הייתן עושות אם בחורה כמוה הייתה מבקשת משו קטן ומיוחד?!?!
מכיוון שהיא עובדת במעון ( ומסיימת את הקייטנה ביום חמישי הקרוב אי"ה ) ויודעת כי בני הגדול איתמר סיים ביום שישי האחרון את הקייטנה ומבקשת ממני לקחת אותו איתה לקייטנה עד סוף שבוע?! ( הבוס שלה הסכים בחינם!!!! ) אז כמובן שזה מאוד עוזר כי יש עוד אחד קטנציק בבית ומצד שני הוא נשאר לישון שם עד יום חמישי כי היא יוצאת מאוד מוקדם לעבודה ואני אין מצב שאוכל להגיע לשם כי זה רחוק ואני אצטרך לסחוב גם את הקטן איתי- בקיצר לא מעשי! לא יודעת כ"כ כואב לי הלב עליה! ולכן אמרתי יאללה כן קחי אותו תהני איתו למה לא?! הוא תמיד יהיה שלי וכמובן תמיד היא תהיה דודה שלו אבל זה לא כמו להיות איתו כל הזמן!! לא יודעת הלב נצבט לי קצת.............
אז כמובן אנחנו גרים באותה העיר וכשיחזרו מהגן אני מתייצבת אצלם עד שהילד הולך לישון כמובן!! אבל , בכל זאת אנסה לתת לה להנות קצת יותר ממנו כמה שתוכל!
ומה אתן הייתן עושות?!