היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חשבתן כבר על חוגים לילדים לשנה הבאה? איזה תחום? הולכים לפי מה שהילד/ה רוצים או מה שאתם ההורים בוחרים? דניאלה מאוד רוצה ריקוד מודרני ויש לה מקום ומישהי מסויימת אצלה רוצה ודניאלה עיקבית בבקשות שלה כמו כן התקשרו אלי מדיאדה לחוג תנועה יצירתית 170 ש"ח לחודש במקום 200 אשמח לשמוע ולקרוא מכן כבר
15 תגובות
עמוד 1
אני לא שולחת לחוגים. כשיגדלו ויבקשו, נחשוב על זה
גמני עוד לא בקטע של חוגים .. בנים זה קצת קטע אחר אבל אם היא מבקשת אז למה לא ?! אני תמיד בעד זה מעשיר
גאיה בחוג שחיה אבל זה יימשך רק עד ספטמבר
ואחרי החגים היא ביקשה ריקוד...אני מחפשת משהו מתאים לגילה אני הולכת לפי מה שהיא מבקשת ..לרוב זה תואם את מה שאני הייתי רוצה עבורה
שילה רוצה כדורגל, או ג'ודו.. הודיה נורא נורא רוצה חוג "ריקוד כמו מיקי" ככה היא קוראת לזה..
עמיתוש דניאלה רוצה כמו מיקי וכמו הרקדניות של אומני הילדים וגם ללמוד,תיפוף על הגוף כל מה שקשור בריקוד,ותנועה אני חושבת שיש זמן לזה אך מצד שני חוששת,לרשום שוב בדיאדה שנה שלישית ברציפות למרות שהיא מאוד אוהבת וגם יש לי בשבילה כניסה חינם לג'ימבורי הענק של דיאדה בנמל על השנה. אני חוששת שהפעם לא תתמיד כי זה לא ריקוד בסטודיו שהיא מבקשת היא דורשת ללמוד אצל לילך פרידמן רק אצלה
אביגיל ממשיכה בריקודים הסלוניים שלה היא מאוד רצינית בעניין. אני מרוצה מאוד מהבחירה שלה ומהתרומה של החוג לאביגיל. מיכל מאוד מתאים לה משהו ספורטיבי. התעמלות אומנותית או משהו כזה. יש לנו קפוארה שלדעתי מאוד יתאים לה. נלך איתה ליריד חוגים בתחילת השנה ושתבחר משהו (בהכוונה שלי)
מניסיוננו השנה הראשונה בגן שפתי מאוד מעייפת, מדובר על התעוררות בשעה מאוד מוקדמת, הסעה שיכולה להגיע לחצי שעה עד שעת נסיעה על הבוקר, עבודה מסיבית במשך כל היום עד 14:00 ושוב נסיעה ארוכה הביתה כך שכאשר כבר מגיעים הביתה מאוד עייפים מחד ומאידך כבר מאוחר מידי ללכת לישון צהריים, לוקח זמן הסתגלות לכל השינויים ולהיות פחות עייפים, ממליצה לך בחום לדחות את עניין ההרשמה לחוגים עד שהיא "תתיצב" מבחינת השינויים וכבר לא תרדם בין שש לשבע בערב....
יונתן רוצה חוג ציור. כבר משנה שעברה (אבל לא מצאתי לטרום חובה) אז כנראה נרשום אותו השנה לחוג ציור.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
תודה לינברי דניאלה גם ככה שובבה ומשתוללת גם שהיתה במעון לא היתה ישנה להם הן היו נלחמות בה שתישן ועוד החוג שלה היה בשעה חמש וחצי עד שעה שש וחצי וגם שחזרנו היא היתה ערה עד שעה תשע לפחות קמה בשש בבוקר אז אני לא יודעת האמת מחכה קצת
היי אצלנו אביאל בחוג כדורסל מתחיל בספטמבר שנה שניה. ליה בבלט מתחילה בספטמבר שנה שלישית. לפני זה אביאל היה בהמון חוגים: ג'ודו, ציור, ועוד.
שנה שעברה לקחתי את גל לחוג מחול שהופסק בפסח ואז מצאתי לה חוג לקרמיקה שהיא הייתה בו במשך חודשיים עד שזה הסתיים. השנה אני מתכננת לשלוח אותה לשני חוגים: אחד מחול (בעלי מתעקש על ג'ודו בשביל להעלות לה את הביטחון... אני פחות בעד...) והשני חוג של אומנות: או שנחזור לקרמיקה שהיא מאוד אהבה או רישום ועבודות יצירה. שהיא תחליט. ואת דניאל גם אשלח לחוג של תנועות מחול לגיל הרך.. ההרשמה לחוגים כבר החלה השבוע...
[
יש להם חוגים גם בגן וגם בצהרון
אבל אור מאד רוצה - אולי באוקטובר אני אבדוק לה, עכשיו מוקדם מדי לדעתי. קודם שיתאקלמו במסגרות ויחזרו לגרה, אח"כ נראה [email protected]