היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כבר מההריון האחרון גיסתי באה לי לא טוב. אני מדברת על אשתו של אחי. ככה בגדול היא מאוד מעורה במשפחה. בקשרים טובים עם כולנו כולל עם אמא שלי והיא באמת סה"כ בסדר. אבל לפעמים יש לה קטעים קצת מתנשאים כאלה. אם נניח נהיה כולנו יחד היא תתיחס רק לאחיות שלי (אני הכי קטנה) ואותי תמיד תבטל. אקיצר בהריון עם ההורמונים היא לא באה לי טוב. היינו יחד בהריון היא הקדימה אותי בשבועיים ואני ילדתי 3 ימים לפניה וזה נראה לי עצבן אותה. בשבוע האחרון הם היו כל השבוע אצל אמא שלי. מאז ומעולם הילדים שלה הם תמיד הצודקים ואת הילדים שלי היא שונאת. היא ממש עצבנה אותי השבת ובנוסף ראיתי שגם בעלי חושב ככה אז הבנתי שזה לא הכל בראש שלי. הוא לא רצה לשלוח את הילדים להורים שלי כי אמר שהוא מפחד שהיא תצעק עליהם
24 תגובות
עמוד 1
מהצד שלי עדיין אין לי גיסים, כי יש לי אחות אחת, שעדיין לא נשואה. מהצד של בעלי יש את האחים שלו ואת אחותו- שגם אף אחד לא נשוי. אחותו גדולה ממני בשנה, והיא סוג האנשים שבקשר כשצריכים משהו ובאה כשמשתלם לה. מצד שני- היא גם נורא זורמת, קלילה (כשבא לנו לצאת כולם יחד). גם די שמחה לעזור כשצריך. ואפשר לרכל איתה על הכל חופשי- גם על הוריה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
יש לי גיסה אחת ותודה רבה מספיק לי !!!!! עוד גיסות כאלה ואבדנו אנחנו בקושי מדברות ואין לי מושג למה ? היא כזאת פרצוף נפוח כל הזמן
אנחנו בקושי בקשר לא סופרת אותה ולא רואה אותה
יש לי 2 גיסות- אחיות של הבעל.. עם שתיהן אני בקשר טוב! אחת גרה פה שני רחובות מאיתנו והילדים שלנו מבלים הרבה ביחד, שבוע שעבר הילדים שלנו היו במסיבת פיג'מות אצלם, והשבוע הם אצלנו.
בקיצור פיתוש את מכוערת! יש לך חמה מדהימה וגיסות מושלמות
אז לבעלי יש שתי אחיות : זוועות עולם
היא צועק על ילדייך
רינת היא סוג של תינוקת מגודלת בעצמה. טל והבן שלה (בני אותו גיל פלוס מינוס) רבו על משאית. אמא שלי רצתה לפתור את זה בכך שתקח את זה ודי שלא יריבו על זה אז מה היא אומרת? אבל XYZ (הבן שלה) שיחק עם זה כל הזמן. אגב אותו XYZ עשה פיפי על החלון של אמא שלי והיא ישבה מולו ולא אמרה מילה
מהצד שלי- יש אחת והקשר טוב מאוד. פעם הם גרו פה והגדולות שלנו ממש גדלו ביחד כמו אחיות כמעט. עכשיו הם גרים בעיר אחרת אז מתראים פחות אבל היחסים סבבה. מהצד של בעלי יש שלוש אחיות. שלושתן מדהימות ואנחנו בקשר נהדר (במקרה הם היו פה כל היום- שתי גיסות ואחת מהן עם שני הילדים שלה). הבנות מתות עליהן ואני ניפגשת איתן בכל הזדמנות שאני יכולה. הן גם עוזרות לי המון גם כשלפעמים זה לא הכי נוח להן (וכמובן גם להפך). בקיצור- הן לגמרי אחיות בשבילי.
מיכל
גיסה אמיתית יש לי בעצם רק אחת . לבעלי יש אחים , אין אחיות ... לי יש אח אחד (ו-2 אחיות) שגר בקליפורניה . אשתו חופרת רצינית אבל כבר שנים שהיא לא בסביבה . אז רחוק - מתוק ...
חמותי ז"ל הייתה לי חמות מדהימה, כמו אימא עכשיו יש לי 4 גיסות , אחיות של בעלי , יותר קרובות אליי מאשר לבעלי, כמו אחיות שלי ממש ! טפו טפו בלי עין הרע
יש עוד גיסה, אישתו של האח השטן בהתגלמותו לא בקשר איתה , ממש ילדה בכיתה א'. לפעמים אני פשוט מרחמת עליה
מהצד שלי יש לי 2 גיסות שאין לנו שום קשר, ומזל שכך, ויש לי עוד גיסה מקסימה שגרה רחוק אז לצערי לא מתראים כמעט.
מהצד של בעלי יש לי 9 גיסים, מסתדרת עם כולם מי פחות מי יותר, אבל לא מתראים יותר מידי, ועם הגיסות (נשים של האחים של בעלי) גם מסתדרת יחסים טובים. כנראה הסוד הוא לשמור מרחק
מכירות את זה שיש שירשור שאתן קוראות ואומרות לעצמכן כמה אתן יכולות "לתרום" לשירשור.. אבל אולי עדיף שלא..
אז, כנראה עדיף שאני אסתום!
הדסקה - הוצאת לי את המילים מהפה
לי יש 3 גיסות: אחת- אחותי של אורן
אדווה, אחות היא לא גיסה! יחי ההבדל הרציני... "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
שיר - אחותה של אדווה היא גם גיסתה כי היא נשואה לאח של בעלה
גם לי בא לסתום
אדוה ועמית תפתחו לכן פורום משלכן! פורום המסתדרות עם משפחה הבעל. תתנו יעוץ מקצועי
גם אצלי זה כמו קרין
אני גם אשמור על זכות השתיקהף שזה באופן סימבולי גם הקשר שלי עם אשת גיסי
צולי קרעה אותי מצחוק
ענבר צודקת, אחותי היא גם גיסתי, אני ואחותי נשואים לשני אחים