היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולם שאלה למבינות/מבינים בכל בדיקות הביוץ האילו אני משתמשת בבדיקות הביוץ של ביוצית חודש שני כבר והחודש מזה כבר 3 ימים שמתקבלים 2 פסים ורודים אני לא בטוחה אם הפס חזק יותר או פחות אבל הוא בטוח שם אני לא אמורה לראות רק פס אחד שנגמר הביוץ? אגב אני ביום 15 היום.... אשמח לתשובה מיכל
6 תגובות
עמוד 1
היי מיכל, ברוכה הבאה, איך הלך לך עם הבדיקה בחודשים קודמים? בעקרון מהרגע שמופיעים 2 קווים זהים מתחיל ביוץ, יכול להיות שהבדיקה מזהה ביוץ במשך יומיים שלושה כי סה"כ היא מגיבה להורמון שרמתו עולה בזמן ביוץ. אז זיהית, קדימה לעבודה, אל תשכחי להנות, ומלא בהצלחה
תסתכלי טוב אם הקווים באותה עוצמה, זה שאת לא מצליחה להבדיל זה כבר טוב בעקרון ברגע שאת רואה את הפסים זהים זה אומר שבשעות הקרובות יהיה הביוץ. כשנגמר הביוץ אני מאמינה שאו לא תראי קו או תראי קו חלש
תודה ג'סי! האמת שחודש שעבר היה רק יום אחד שהקווים היו זהים ויום אחרי חזר להיות רק קו 1 של הביקורת בגלל זה הפתיע אותי שהחודש כבר 3 ימים יש 2 קווים תודה על התשובה! מיכל
מיקי
תודה אני אבדוק מחר שוב
ציטוט:פורסם במקור על-ידי Natalben
תסתכלי טוב אם הקווים באותה עוצמה, זה שאת לא מצליחה להבדיל זה כבר טוב בעקרון ברגע שאת רואה את הפסים זהים זה אומר שבשעות הקרובות יהיה הביוץ. כשנגמר הביוץ אני מאמינה שאו לא תראי קו או תראי קו חלש
מיקי
הפסים צריכים ליהות האותה עצמה,יום 15 זה כלום ,אולי את מבייצת מאוחר.
/]
בוקר טוב, אני גם השתמשתי החודש בבדיקת ביוץ. ברגע שהיו שני פסים עפ"י ההוראות הביוץ אמור להתרחש עד 24 שעות... האם המחזור שלך סדיר? אם כן אפשר פחות או יותר להעריך מתי את מבייצת ואז יותר קל לבדוק את הביוץ. בהצלחה