היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יו פתאום ממש נלחצתי..ואני ממש לא אחת שנלחצת ממחשבות על שריפות ורעידות אדמה ומלחמות אבל פתאום אני קולטת שארה"ב כבר חתמו והשקיעו איזה 700 מיליון במיגון והם שולחים בסתיו חיילים לפה..זה קורה!!! איראן, עזה, חיזבאלה וסוריה יחד יחסלו אותנו... מה זה הרעיון הגרוע הזה לתקוף אותם?
מה יהיה על הילדים? על הבתים שלנו? עלינו? פחד אלוהים
12 תגובות
עמוד 1
וואלה ? הולכים לתקוף באירן ?
תקלטו שאין לנו ממש מיקלט באיזור שלי מה שיש בקניון (שנמצא מול הבית) לא ערוך זוהי בעצם החניה של הקניון ולא ערוך לקלוט מאות תושבי האיזור ומה עם הילדים איך נגרום להם לשים מסיכות? אני עדין גרה אצל ההורים שלי עם דניאלה הם כבר אמרו ברגע שנדע מתי יוםלפני אנחנו מתנחלים,במקלט שך הקניון חברות זה נראה קרוב מתמיד
מי יחסל אותנו? איראן, עזה, חיזבאלה וסוריה יחד ??? זובייי ! מי הם בכלל... סוריה שתעשה סדר אצלה בבית קודם..יחד עם חיזבללה עזה...אני בונה על זה שאירן יפספסו ברקטות שלהם ויפגעו בדיוק בעזה
בדיוק באתי לפתוח שירשור בנושא.. זה הדיר שינה מעיניי אתמול בלילה.
ויש לי כמה שאלות למי שיכולה לענות: עד כמה באמת הממ"ד בבית חסין? וממה הוא חסין בדיוק? ואיך אני בודקת שהכל בסדר איתו ושיש איטום מוחלט? איפה אני מרעננת את ערכות המגן שלנו? לאלעאי ו-רון עדיין אין ערכות מגן בכלל...
אדוה - תכלס? שום דבר לא באמת יעזור, החרדה היא הבעיה העיקרית של רוב האוכלוסיה, הריצה המטורפת לחדרי בטחון ולמקלטים... ואם יעיפו עלינו טיל של משהו כימי/ביולוגי/גרעיני המסכות לא באמת יעזרו לנו להתגונן וגם אם כן - מה יהיה עם המים? ומה יהיה עם מי שייפגע? יש יחידה אחת בארץ שמסוגלת להתמודד עם כוויות.... ומכבי האש ממש לא ערוכים למלחמה ואם מפרץ חיפה ייפגע? ואם תחנות הכוח? ואם עוד מיליון מקומות אחרים בארץ? העיקר שביבי וברק בנו לעצמם בונקר משם יוכלו לשלוט על העולם.... ובכלל לא ייתכן לצאת למחלמה בלי שהעורף מוכן! והעורף רחוק מלהיות מוכן! אבל ביבי הוא מלך ואין מה לעשות נגדו ונגד העזר שכנגד ברק:-( הם צריכים מלחמה לשם זיקפה שרהלה בטח מה זה שמחה
אנחנו הפעם בורחים למקלט של הקניון מיום לפני כבר דיברנו עם. הנהלת הקניון שאמרו שדיירי האיזור יהיו וישוכנו במקלט
יש שם באלגן משל עצמם
אני עסוקה בחרדות אחרות קיומיות, אירן ממש לא מענינת אותי..... [email protected]