המציל נפש אחת בישראל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כאילו הציל עולם מלא!
    תשמעו כל מה שהיה עד היום בסופר נני זה כסף קטן לעומת מה שראיתי בעיניים שלי היום. מיכל דליות פשוט הצילה את הילד הזה! ככה! הצילה! בכיתי עם הילד הזה בהתחלה ועכשיו בכי של התרגשות.
    לא יאמן שככה אנשים חיים
15 תגובות
עמוד 1
  • כן היא הצילה את הילד.

וכל הכבוד להורים שקראו לה לבוא, שביקשו עזרה, ושאמרו לעזעזל עם הבושות והפדיחות, שאנחנו הולכים להופיע לכל עם ישראל בסלון, העיקר שנמצא עזרה!!!

• מה היה? יש קישור?

מיכל

• ראיתי את הפרומו ולא את התכנית עצמה בשלמותה..
    כך שאני לא באמת יכולה להביע דעה אמיתית.
    אבל רק רציתי לוודא שאתן יודעות שהם מחליטים בדיוק מה לשדר כדי להגביר את עוצמת הרגש למקסימום...
    הם מחליטים בדיוק באילו מילים להשתמש בשביל ללחוץ על נקודות כואבות!
    רק בשביל להגביר רייטינג.

סתם, לפני שאתן מתרגשות בטירוף.
  • אוף פספסתי את כל העונה הזאת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • דניאלה ראתה איתנו את התוכנית היום היא אמרה מסכן הילד למה הוא צריך לבכות
    ראתה שהאמא כמעט מרביצה לו היא ישר אמרה אוי ואבוי לך אסור להרביץ ולצעוק
    ואז שזה היה היינו בחדר היא שמעה את הילד שהוא אומר אני. לא,רוצה,להשאר בבית הזה,לא טוב לי שאלה אותי
    אמא מתי נעבור לבית,חדש רק,את ואני?

• שלהבת נראה לי תכנית לא מתאימה לילדים
  • אה ומילנה יש הכל האינטרנט
  • מן הסתם אני יודעת שלא ממש מתאים אבל הכל מהכל התעכב היום התקינו להורים שלי מזגן חדש חלק עובר מהחדר שלנו הכל אבק וליכלוך צריך לנקות דניאלה היתה בסלון עם ההורים שלי שאוכל לנקות אזראתה גם חזרתי מאוחר

• לא צפיתי בפרק..
    מי יכולה לתת לי תקציר מילולי?

• התחלת הפרק פשוט קרעה לי את הלב

שמחה שההורים לקחו את עצמם בידים

אדווה זה התקציר שכתבו במאקו
    משפחת אבוקסיס היא משפחה שמונה את חיים האב (33), ליחן האם (30), ואת שלושת ילדיהם ליאור (10), עידו (8) ומור (6). ליאור הבן הבכור, מרגיש בבית מבודד ומנסה להשיג תשומת לב דרך התנהגות שלילית. ההתנהגות השלילית שלו גורמת לליחן לחוש כלפיו כעס נוראי והם נכנסו בחיים למעגל יחסים שלילי. ההורים חסרי אונים, ופונים לסופרנני מיכל שתציל אותם.

ממליצה לראות !!!!!!!!
  • גם אני לא ראיתי, אראה בהמשך
  • אדווה מה שהם כתבו בתקציר לא מעביר את התכנית. את פשוט צריכה לראות. זה היה נורא
  • צולי מרוב שזה היה נורא שאלתי את עצמי איך ההורים מסכימים לשדר את זה
    ולא בגלל שהם יוצאים רע (והם יוצאים רע!!)
    אלא בגלל הילד ומה יגידו החברים בבית הספר
    זו חשיפה מאד גדולה, המצב שם היה ממש גרוע
  • לא חשבתי על זה! נכון!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה