שיתוף- אופטימיות, קצת השראה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הייתי חייבת לשתף... וזה רק מאהבה הייתי רוצה להצליח להיות אופטימית ולראות דברים באופן חיובי עד כמה שניתן...

אז ככה,
    גיסתי המהממת ביקשה את הרכב שלי ליומיים, היא עם שלושה קטנטנים ובהריון, כמובן ששמחתי לעזור והסכמתי... ידעתי שבעלולי יקח אותי לאן שארצה .

13 תגובות
עמוד 1
  • אחחח הלוואי עליי להיות ככה קלילה.
    אני יש לי בעיה - אצלי הרבה דברים ז או נעשה בכוונה נגדי או איזה מזל יש לי ורק לי חחח
    אני גם לוקחת ללב וגם דרמטית ...

אני בעבר הייתי בוכה מזה שהייתי רצה לאוטובוס מפספספת אותו!!!!
    אלוהים ישמוררררר... אנשים היו מסתכלים עליי ובטוח צוחקים!

• מיטל אהבתי מאוד!!!. צודקת בהחלט סיפור שנותן השראה לדעת שהכל לטובה ולא צריך להתצטער או להתעצבן כי סך הכל אחר כך פוגע בנו.
    ירבו סיפורים כאלה נותן אנרגיה ורצון לחשוב כך.
    אז תודה !!!
  • מיטלי, אל תשפטי את עצמך בכזאת חומרה!
    תראי איזה לב רחב יש לך.. ויתרת על הנוחות שלך כדי שלגיסתך יהיה נח וממוזג, וגם כשהאוטו שלך התקלקל כשהיה בחזקתה, לא התעצבנת, ובמקום להתעצבן, פתחת הודעה בפורום על איזו אישה נדירה גיסתך!
    כל אחת עם היתרונות שלה

• אלינורי

• את צודקת.
    נחמד לפעמים להביט מהצד על אנשים וההתנהלות שלהם ולנסות לאמץ דברים שמוצאים חן בעיניינו..

• אני מתה על אנשים כאלה אופטימיים וזורמים.
    לפעמים אני כ"כ להידבק בהם קצת! אבל זה לגמרי עבודה פנימית..
    אצלי זה בא ביחד עם האמונה ש- כל מה שה' עושה הכל לטובה.
    אני מנסה לדקלם את זה כמו מנטרה לעצמי, ולילדים!
    לפעמים זה עוזר..
  • באמת כל הכבוד לה!!!
    אני מכל דבר עושה סיפור

• שתדעי לך שזה סיפור מדהים מרגש בטירוף

כולנו יכולות ללמוד מזה
    גם אני שמנסה לשמור על אופטימיות וחיוך נשברת הרבה פעמים
    אבל גם מנקודת השבירה הכי גדולה אפשר לקום (תאמיני לי מנסיון)

ופה מדובר בבחורה שחוץ מאופטימיות יש לה שלווה ורוגע - את זה הייתי קונה אם רק היה למכירה - אני בן אדם לחוץ מאוד וזה אחד הדברים שהכי קשה לי בעצמי

כל הכבוד

• באמת שכל הכבוד לך
  • יאוווו היייתי מתחרפנת
    איזה קור רוח יש לה

• אופטימיות זה אחד הדברים.
  • כל הכבוד לה - גם אני הייתי בוכה ומתעצבנת היום היה הולך לי בבאסה

• ב"ה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה