היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מצאתי עכביש ענקי אבל באמת ענקי במטבח איזה פחד!!!!! אני שונאת את הבית הזה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
12 תגובות
עמוד 1
הכל בסדר עכשיו? הרגת אותו? נסי לרסס עליו משהו של ג'וקים זה ימסתל אותו.... [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
באמת אמאלהההההההה מפחדת מהם ומנחשים... מי תפס אותו?
הרגתי אותו עם נעל הוא באמת גדול המפחיד הוא שהבת שלי ישבה על הרצפה ושיחקה מה אם הוא היה מגיע אליה וואי אמאלה.......
באמת מפחיד.... בת כמה האוצרית שלך?
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
תעשי ריסוס ע"י איש מקצוע בבית, ולא יהיה לך שום חרק בבית למשך שנים רבות וטובות. מניסיון.
crazy woman!
אני גרה בשכירות, ולא מתכוונת לגור פה עוד הרבה זמן בחור הזה בעיקרון הבית מקסים גדול ומרווח אבל זה יחידת דיור שהיא קצת קבורה ומסביב זה הגינה של הבעל בית אז כל הזמן יש כל מיניי בעלי חיים וזה נמצא בישוב דיי מבודד אז לא כיף לי פה אבל בלי קשר בעל הבית רוצה למכור את הבית אז אנחנו מחפשים פנין הבת שלי בת שנתיים
לא נעים, כל הכבוד ש"טיפלת" בו, לי יש פחד אימים מג'וקים.... לא מסוגלת אפילו לרסס עליהם! פשוט בורחת מהבית עד שהבעלול יבוא
חחחחחחחח גמני מפחדת ברמות מטורפות לא מזמן חזרתי מהעבודה עליתי במדרגות של הבניין ופתאום אני רואה ג'וק ממש ענקי מפלצת נכנסתי להתקף חרדה כול כך פחדתי שיכבה האור והתחלתי לבכות בהסטריה התקשרתי לבעלי התחננתי אליו שיציל אותי חמודי שלי ירד 2 קומות הרג את הג'וק ועדין ההיתי בפניקה לא יודעת מה ההיתי עושה בלעדיו ....
חורף?מה קורה?מה איתך??
הכול בסדר בסוף המכשפופה הגיעה עכשיו אני עובדת שוב יום כן יום לא לפי הספר נקווה לטוב והצלחה
הסיפורים שלכן מזכירים לי ערב רומנטי לא פחות ולא יותר עם עטלף מקק!!!! באחד הלילות הקיציים לפני שנים רבות שבהן הייתי סטודנטית נטולת אמצעים, ישנתי לי בביגוד מינימלי עם חלון פתוח על מנת שיהיה לי קצת אוויר כי לא היה לי מזגן או מאוורר. בסביבות 2 בלילה הרגשתי משהו כבד נוחת עלי. התעוררתי בבעתה וגיליתי שהעטלף מקק מתבחבש לי בסדינים!!!!!! מאחר ואז הייתי לבד ולא היה מי שיציל אותי אז רדפתי אחריו בכל הבית ומעכתי לו את החיים. כמובן שאח"כ הגיעו לחדר כל החברים שלו שלא הבינו לאן הוא נעלם וזה היה מרחץ דמים.. אחרי הסיוט הזה הבנתי לקח של שנים - ריסוס וחתול לגיבוי. הם ציידים מעולים.
crazy woman!
אין לי ספק בכלל שאת אחת האמיצות!!!!! חורף בטוח שיהיה טוב תבואי קצת יותר