תובנות והרהורים ממרומי גיל 30... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נשבעת לכן, לפעמים אני מרגישה כמו סבתא זקנה, עייפה, כבדה, כאובה ואתמול ניסיתי להסתכל אחורה על העשור האחרון, איפה הייתי לפני 10 שנים והגעתי למסקנה שאני באמת כמו זקנההה!!! כמה דברים הספקתי!!!!

אזזזז בעשור האחרון:
    השתחררתי מהצבא
    נפרדתי מהאהבה הראשונה שלי, הכרתי עוד אהבה ונפרדתי ועוד אהבה ונפרדתי ויצאתי עם עוד וזה גם נגמר נשבר לי הלב ושברתי לאחרים את הלב עד שלפני 4 שנים הכרתי את אהבת חיי.
    טסתי לחו״ל וחזרתי מספר פעמים (פריז, לונדון, טורקיה, פראג, ברצלונה, כרתים, רודוס, אירלנד וכמעט כמעט ניו יורק).
    יצאתי מחסות ההורים ועברתי לגור לבד בעיר אחרת.
    התחלתי תואר ראשון- סיימתי תואר ראשון. התחלתי תואר שני- סיימתי תואר שני.
    התארסתי- התחתנתי.
    נכנסתי להריון, ילדתי, איבדתי. נכנסתי שוב להריון ושוב איבדתי. נכנסתי שוב להריון (טפו טפו טפו 555).
    איבדתי אנשים אהובים שכעת נמצאים במקום מיוחד ושומרים עליי.

הספקתי לצחוק, לבכות, לשמוח, לכעוס, להתרגש ולצעוק וכל זה בעשור אחד. פשוט לא להאמין!!!

אז ממרומי גיל 30, אני רוצה שוב להודות על כל הברכות המדהימות, ריגשתן אותי המון
14 תגובות
עמוד 1
  • יא מרגשת שכמותך
    אוהבת אותך מאוד

• באמת מרגשת

• אני לא מרגשת... זה ההורמונים
  • זה לא ההורמונים את מרגשת , מקסימה שכמוך !!!!!!!!!!
  • הדמעות שבעיניים שלי זה נטו הורמונים!

• זקנה שכמוך......
    הספק מרשים לכל הדיעות!!
    יאללה אחרי הלידה ניו יורק שתינו. חחחחחחח
  • מהממת אחת!!!!!
    וזה לא הגיל זה התרגיל את מדהימה תוססת וצעירה וככה תמיד תהי!!!

אוהבת אותך!

• [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • שכחת מועדונים , השתכרויות , ריקודים עד 5 בבוקר.....

אוהבת'תך!

• נכון, מיכלי... באמת שכחתי

• ריגשת
  • מתוקונת

• ריגשת אותי מאוד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה