היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נכון נשמע מעודד? פתחתי במהירות, כולי נרגשת!!!!!!!!! יום פתוח ב22/8 למשך שעתיים אחה"צ ב27/8 יום לימודים ארוך ומייגע של....... שעתיים. 8:00-10:00 סביר להניח שעם ההורים, הם הרי היו שבועיים וחצי בחופש, צריכים להסתגל מחדש אחד לשני
16 תגובות
עמוד 1
אני לא קיבלתי מכתב אבל הגננת התקשרה אלי אתמול, אמרה שבתאריך 15 היא והסייעת יקבעו תאריך ליום פתוח לפני הגן ובתאריך 27 אני באה שמה את דניאלה לכל היום והיא תוחזר בהסעה אמא זה לא מוגזם מהיום הראשון יום מלא פעם ראשונה בגן עיריה?
גם אנחנו קיבלנו מכתב אתמול מהגן של ניצן...
ב-28.8 אסיפת הורים בערב ב-31.8 מפגש של שעה בגן בבוקר ב-2.9 תחילת שנת הלימודים, 8-12 ביום הראשון, אחרי זה כבר עד 14.
גם אנחנו קיבלנו מכתב ב23 לחודש אסיפת הורים וב24 מפגש בגן עם הילדים
את מדברת על מעיין או יובל?
איזה מרגששששש
אנחנו עדין לא קיבלנו.
הגן של יובל... מעין בגן חובה, יום מלא מהיום הראשון.... והיא חדשה ולא מכירה אף אחד, לא את הגן, לא ילדים, לא צוות לה הכל חדש והיא ישר יום מלא, יובל מכירה את הכל וכולם והיא רק שעתיים... איפה הצדק? אין לי מושג....
כן שעתיים זה מעצבן
גם אצלנו מאור כבר שנה שניה באותו הגן וביום הראשון הוא יהיה רק עד 10 וביום השני עד 12 (בתקווה שהיא תשתכנע בסוף להשאיר יום שלם) ורק ביום השלישי יום שלם....
ממש מעצבן!!! העיקר שיהיה בהצלחה
יש לי כאב בטן מתחילת השנה ... אני מקווה שאני בכלל ילווה אותם ליום הראשון . תודה לאל ששמתי אותם יחד ככה אני אהיה קצת יותר שקטה
גם אנחנו עדיין לא קיבלנו לגן החדש.....
הגננת של אורצ'וק משנה שעברה כבר שלחה לי מייל - איזה חמודה היא [email protected]
img] פייס: ortal_hori
אצלינו היה לשקד בשנה שעברה יום הכירות כזה יום לפני תחילת השנה אחה"צ כי לא הכרנו אף אחד והשנה אמנם הרבה נשארים אבל יש גם הרבה חדשים ואין שום דבר עדין
אנחנו לא קיבלנו כלום עדיין, אבל אני יודעת משנה שעברה שכל מי שזה לא שנה ראשונה אצלו - נשאר יום שלם. למה להשאר שעתיים?? מאיזו סיבה? הם מכירים הכל... לא ברור