בנות אהובות שלי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מצטערת שנעלמתי ככה אתמול אחרי השרשור שפתחתי.

יש לי מחליפה ולא יכלתי לשבת ולהיות בפורום.

קראתי את התגובות ואתן מדהימות.

אני חייבת להודות שאחרי אתמול בבית חולים בייעוץ אחרי שהיא פסלה לגמרי את האפדירול בטענה שזה לא ישפיע בכלל וגם יעשה נזק נוסף. אני רק בוכה... המחשבות רצות... לידה טבעית או קיסרי? כל הזמן אני רק חושבת!!! אמא שלי ובעלי חושבים אותו דבר... שאני צריכה לבחור בקיסרי. וזאת על מנת לחסוך מעצמי כאבי תופת וסבל מיותר. גם מה שכן אני גם עברתי אז ניתוח לא קל בראש והם מפחדים שזה יזיק לי מרוב הכאבים. וגם שאני לא אכנס לטארומה שאחרי הלידה. הבנתי אכן שהכאבים הם כאבי תופת שאין אפשרות לתאר אותם אפילו. ושאם יש לי אפשרות לבחור בקיסרי שאני אבחר את זה והם ידאגו ויעשו הכל שאני אהיה הראשונה לראות את האוצר שלי רק אני!!!

ומצד שני אני לא מפסיקה לבכות ולבכות. זה צעד לא פשוט והחלטה לא פשוטה בכלל.

הבנתי גם שבלידה טבעית יש סיכונים כמו בקיסרי ושהרופאים לא נותנים בקלות קיסרי כי זה עולה להם הון תועפות לפתוח חדר ניתוח.

אני רק רוצה לבחור את ההחלטה הנכונה בשבילי ובשביל הגוזל שלי ואני מבולבלת.

ידוע לי שההחלמה לא תהיה קלה וזה ייקח זמן אבל כמו שאמרו לי... אני אישה צעירה וזה קטן עליי.

אז למה לעזאזל אני לא מצליחה להחליט? זה בא לי בהפתעה!!! לא חשבתי שיאסרו עליי אפדירול!!! אני מיואשת מבואסת ומאוכזבת!!
    [/url
17 תגובות
עמוד 1
  • אולי ללכת להתייעץ עם עוד רופא?
    אני במקומך הייתי הולכת להתייעץ עם הנדלר
    הוא הכי מבין גם בלידה רגילה וגם בקיסרי
  • תקשיבי... תכלס מה זה באמת משנה?! העיקר שתלדי ותתאוששי ושהאוצר לך יהיה בריא ושלם!

אני מכירה מישהי שעברה ניתוח ראש וגם אצלה אמרו שאולי לא כדאי ללדת בלידה רגילה כי הלחיצות מעלות לחץ תוך גולגלתי.

אז נשמע לי כאילו כל הסיבות והנימוקים מצביעים לכיוון ניתוח קיסרי אז... למה ההתלבטות? הרי לא תרצי ללדת בלידה רגילה וחלילה להזיק לעצמך. אז תעשי מה שצריך כדי שגם את וגם הגוזל תצאו בריאים.
  • אני בדיעה כמו של נטלולה ומיצי - תתחילי טבעי ואם לא הולך תמשיכי לקיסרי.

אני לא מבינה למה מכניסים לך פחדים מיותרים לראש, נראה כאילו יש לחץ עליך מהכי קרובים לך שאת צריכה קיסרי וזה לא צודק!
    כן לידה זה כואב, אבל זו חוויה מדהימה.
    יש חלק, לא גדול, של בנות שהן רגישות ולוקחות את הלידה כאירוע טראומטי.
    ואת יודעת מה, יכול להיות באמת שהיתה להן לידה קשה.
    אבל למה להקשיב לסיפור האלו? תקשיבי גם לצד השני.

אני אחרי קיסרי אחד ולידה רגילה אחת, ואני מהשנייה שהשתנתי על המקלון וראיתי 2 פסים. מתפללת ומקווה ללידה רגילה טבעית בלי אפידורל, כמו שהיתה לי עם אמילי.

כמובן שהבחירה היא רק שלך ואת תדעי מה הכי נכון לך.
    הכאבים הם נסבלים בהחלט! אפשר לבקש טישטוש, גז צחוק, מקלחת מאד מקלה על הכאבים, מסאז' של בעלך.... ועוד ועוד ועוד!!!!
  • תקשיבי מאמי אני באתי לבית חולים בפתיחה של 3.5 - והאחות אמרה לי להמתין בחדר ההמתנה כי לא היו חדרי לידה להעביר אותי לשם - ואפידורל נותנים רק בחדר לידה
    המתנתי ולבנתיים הצירים התגברו - התחננתי לאפידורל והיא שוב אין לי חדר לידה לתת לך תכנסי להתקלח

בקיצור הכניסו אותי לחדר לידה בפתיחה של 10 וכבר לא היה טעם לתת לי אפידורל - נכון הצירים כואבים אבל לא בלתיי אפשריים תבואי בראש פתוח ויהיה בסדר

• אין לי דעה בעיניין.
    אני מבינה שזאת החלטה קשה מאד . והאמת שאני בעצמי הייתי שוברת אצ הראש אם הייתי בנעליים שלך..

אני רק חושבת - תחשבי על הבנות שבאות מראש לאפידורל ואז הן מגיעות מאוחר מידי ואי אפשר
    וזה בעצם יכול לקרות לכל אחת.. זה אף פעם לא בטוח שמישהי תקבל אפידורל.... .

• יש גם בתי חולים למשל בהדסה שיש חדרי לידה טבעיים ששם יש גקוזי מיטה עם מצעי סאטן וכל מיני דברים נחמדים שיכולים לעזור להעביר את הצירים
    את יכולה לנסות לבדוק את האפשרויות האלו ואולי גם להביא דולה שתהיה איתך
    אבל בכל מקרה תעשי את הבחירה שמתאימה לך רק את יכולה להחליט

• אני בדיעה של להתחיל לידה רגילה...
    אי אפשר לתכנן מעכשיו ולהחליט בברור מה קורה.
    מה שכן, אל תכניסי לראש שלך מחשבות לא טובות...
    את תלדי כמו כולן ותהיי אמא מאושרת ומקסימה ותשכחי מהכל ותרצי להביא עוד פשושים קטנים לעולם :)

תהיי חזקה... זה אוטוטו מגיע ועובר!!!

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
  • מפחידים אותך יותר מידיי.. איזה כאבי תופת?
    מיליוני נשים עברו לידה ללא אפידורל והן ממשיכות ללדת אחרי זה שוב!!!!!

אישה מספיק חזקה לעבור לידה אחרת היא לא הייתה אישה

גם עליי אסרו אפידורל ולא סבלתי כאבי "תופת" , כאב נורא אבל זה כאב שעובר..

כמו שנטלי אמרה אני מסכימה עם כל מילה. תנסי טבעי ותראי שזה לא נורא כמו שמפחידים אותך

• אתן כל כך מעודדות ולי רק בא לבכות...

אני מחר אצל הרופא שלי אני אתייעץ איתו גם בעיקר כי עברתי ניתוח בראש ואני יודעת שהלחץ הזה לא יועיל לי בגלל הניתוח שעברתי.

מחר אני אהיה עוד יותר חכמה. אוף
    [/url
  • למה אסרו עלייך אפידורל אם אפשר לשאול?

והאמת שאני לא כ"כ מבינה בלידות ואיך יותר עדיף,
    אבל אני יודעת מבנות דודות שלי שההחלמה של קיסרי היא זוועתית.. קשה מאוד.

אולי כמו שהבנות פה הציעו, תתחילי רגיל ואם חס וחלילה לא יסתדר תעברי לקיסרי, אם זה אפשרי?

מאמי!!
    אל תחליטי כ"כ מהר אומנם קיסרי זה לא כואב כמו לידה רגילה עם צירים וכו'....
    אבל התאוששות הרבה יותר קשה!!!
    תתחילי עם טיבעי ותראי שאת זורמת עם זה אני לא אשקר ואומר שזה לא כואב, אבל זה נגמר, יש כאן מספיק בנות שעברו קיסרי כדי להעיד שההתאוששות היא ארוכה!!

אני יכולה לומר מניסיון:
    ילדתי פעם עם אפידורל, לידה קשה בטירוף!! האפידורל עיכב את כל הלידה!!!! ולא הצלחתי ללחוץ וכבר התחילה מצוקה נשימתית של העובר ולכן הגעתי לוואקום עם חתכים וקרעים בטירוף!!! ממש סיוט! 12 שעות
    לידה שניה - בלי אפידורל כי הלידה התקדמה ממש מהר תוך שעה ילדתי טבעי לחלוטין בלי כלום!! התאוששתי מהר מאוד כי הייתי בלי חתכים וקרעים ולכן לא תפרו אותי! שעה וקצת!!

גם אני לא גיבורה ופחדנית אבל בחיים לא הייתי חושבת על ניתוח כאופציה דווקא אותי ניתוח יותר מפחיד!

• לקרוא את כל התגובות שלכן והעידוד שלכן לבחור בדרך הטבעית מאוד עוזר לי

מצד שני יש כאלה ויש כאלה. כל אישה והרמה שלה. הפחד שלי זה שאני אישבר בשלבשהוא ולא יהיה מה לעשות כבר והם ימשכו וימשכו אותי.
    [/url
  • שלי, אנחנו נפגשנו היום עם דולה וסגרנו איתה לגבי הלידה וגם הכנה לה
    אני ממש מציעה לך להפגש עם כזו
    היא קודם כל הורידה אותי מהעניין של ניתוח קיסרי ואני הייתי בטוחה שאני הולכת לאחד כזה...
    היא אמרה שיש טכניקות להרגעת צירים, נשימות נכונות, איפה הבעל יכול ללחוץ וכו׳
    וגם ואם תבחרי קיסרי יש משמעות ללווי של דולה
    בכל מקרה אני מציעה לך לפנות ולדבר עם דולה
    זה רק יכול לעזור ולעשות לך סדר

• קודם כל תדברי עם הרופא שלך מחר...
    אחר כך תתייעצי עם דולה, זה מצויין
    וחוץ מזה... יש לך עוד קצת זמן לחשוב על הדברים... לא?...

פשוט תקחי לך רגיעה, תשבי בשקט שלך, תעשי לך סדר בראש.
    העיקר שלא תהיי בלחץ, גם לא מהסביבה...
  • תודה גולי!! אני בהחלט גם חשבתי על דולה. שתלווה אותי לאורך כל הדרך...

אבל אני מחכה למחר נראה מה הרופא שלי אומר
    [/url

• בכל אופן, איך הם ידאגו ויעשו הכל שאת תראי אותה ראשונה?
    אם תיהיי בהרדמה כללית איך זה יקרה? את לא תראי אותה עד שלא תתעוררי.

תעדכני מחר על הרופא
  • תני לי להרגיע אותך, אחרי 2 לידות טבעיות מבחירה, נשארתי בחיים... ותכלס זה לא היה כל כך נורא!!
    הכל בראש! כל מה שאנחנו יודעות על לידה זה מחוויות של אחרים! תבחרי את החוויה שלך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה