היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, החודש מתחילים הזרעות, מתרגשת ומקווה.... אני מתחילה ללא הורמונים בינתיים ונראה אחרי ההזרעה האחרונה מה מצב הזרע ( מורפולוגיה 4%). מישהי יודעת האם תמיד עושים 2 הזרעות בחודש? מכירות בנות שהרו ככה? (אצלי הכל תקין הורמונלית )...
12 תגובות
עמוד 1
לא מבינה כל כך בהזרעות כי ישר עברנו להפריה אבל שמעתי על בנות שעשו 2 הזרעות בחודש המון בהצלחה
תודה מתוקה, איך הולך לכם עם ההפריות?
בהצלחה ג'סי מותק - לי הייתה הזרעה כפולה מפני שאני ביקשתי מהפרופסור שלי שהסכים לזרום עם הרעיון שקראתי עליו בפורומים וזאת למרות שבסורוקה (המקום שלי) שנים כבר לא עשו את זה , במבט לאחור וגם מה שהוא אומר , זה לא כזה משנה מפני שבהזרעה הראשונה מחדירים X כמות של זרע שממתין בגופף בסביבות 3 ימים, ובהזרעה שנייה שתגיע יום אחרי פשוט שוב יחדירו כמות של זרעונים שימתינו עם אלה שכבר נמצאים (אצלי בהזרעה השנייה באותו הסבב יצאו הרבה נוזלים כשנעמדתי לעומת ההזרעה הראשונה יום לפני..... סתם דוגמא) מקווה שלך זה יעזור מותק - ואת עוד על טבעי אז יש מצב שהם רוצים לוודא דברים אחרים, יש מצב שלך זה טוב!!!!!!
תעדכני - בהצלחה
אצלי עשו רק הזרעה אחת בחודש..(עשיתי עד עכשיו 2 הזרעות) והאמת שעד עכשיו לא שמעתי אפילו על 2 הזרעות בחודש.. אבל אצלי המצב הוא שונה - אצלי המחזור לא סדיר ואני מזריקה פיורוגון.. אז אולי בגלל זה.. בכל מקרה שיהיה בהצלחה
מחכה לשמוע בשורות טובות בעזרת ה'
אני עושה הזרעות כפולות...בינתיים ללא תוצאות ואצלנו גם רמת ההורמונים טובה וגם הזרע
אוקיי, תודה בנות ובהצלחה לכולנו, מישהי מכירה מישהי שהרתה מהזרעות?....
אני נכנסתי להריון עם הזרעות עשיתי פעם אחת וגם יום אחרי יום תמיד אפשר גם לעזור בבית
גם אני נכנסתי להריון מהזרעות.. עשינו 3 הזרעות וברביעית עשינו כפולה וניקלטתי :-)
בהצלחהההה!
איזה כיף לשמוע בנות! אני שמחה בשבילכן וזה נותן לי המון תיקווה
תמיד יש תקווה ! רק צריך להאמין ולהיות אופטימית ! גם אם הזרעה אחת לא הצליחה זה לא אומר שהבאה אחריה לא תצליח
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
מצרפת מאמר על הזרעה אולי תוכלי למצוא שם את התשובה. בהצלחה הזרעה
נועה תודה חמודה! אביבית תודה, אני מכירה את התהליך, לא היו ידועים לי אחוזי ההצלחה, עכשיו ששמעתי פה מכמה בנות שזה עזר להן אני אפילו יותר נרגשת להתחיל