דימומים והפרשות בתחילת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ערן
    ב27.6 קבלתי ווסת אחרונה ביצעתי בדיקת הריון לאחר איחור של כמה ימים לפני שבועיים בערך והתשובה הייתה חיובית. ביום רביעי שעבר התחילו לי הפרשות חומות בזמן השתן בניגוב. באותו יום הלכתי למיון בערב הרופאה ראתה שיש שק הריון ושק חלמון 9 מ"מ. יום למחרת בערב בניגוב של השתן הופיע לי דם בנייר וככה בשאר הימים הפרשות חומות או דימום כאשר אני נכנסת להתפנות יש לציין שהדימום מופיע יום כן יום לא. אתמול יום ראשון הייתי אצל רופאת נשים עשתה לי שוב אולטרסאונד והשק הריון והחלמון נשארו אותו דבר. עדיין לא הופיע עובר. שאלתי את הרופאה באיזה שבוע אני והיא אמרה עד שלא יהיה דופק אי אפשר לדעת, זה נכון? אמרה לי לחזור אליה שבוע הבא בינתיים נתנה לי חופשת מחלה לכל השבוע כדי שאנוח. אני לא יודעת מה לעשות? האם ההריון בסיכון? אני ממש רוצה את הריון הזה, זה הריון ראשון. אודה לתשובה ממך אני בלחץ. עצובה ובדיכאון
    עדי כהן
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אפשר לדעת לפי הווסת האחרון, באיזה שבוע את אמורה להיות. גם לפי גודל השק אפשר לדעת לאיזה שבוע הוא מתאים וגם לפי גודל העובר (אפילו עוד לפני שיש דופק). אבל מעבר לזה אין מה לעשות, אני מבין את הלחץ והדאגב אבל רק לאורך זמן ומעקב כפי שהמליצה הרופאה שלך - תוכלי לדעת האם ההריון תקין ומתפתח.
    אפשר בינתיים לעשות בדיקת בתא בדם, שתי בדיקות עוקבות בהפרש של יומיים - זה יכול לתת רמז האם ההריון מתפתח בצורה תקינה.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה