פירות וקוואקר - צריכה תשובה עכשיו, תודה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    הקטנצ'יק יהיה בן חצי שנה בע"ה בשישי הקרוב...
    בעיקרון התחלנו טעימות בגיל 5 חודשים.
    בדיוק טחנתי בננה קטנה וחצי תפוח, אתמול קניתי קוואקר (שיבולת שועל) איך מוסיפים? כמה מוסיפים? צריך להוסיף גם מים?
    ממתינה לתשובתכן, לפני שאתן לו לאכול...

תודה

5 תגובות
עמוד 1
  • אני מבשלת את השיבולת שועל = קוואקר.
    אפשר לשים בסיר כמה כפות של קוואקר לכסות במים ולבשל תוך כדי ערבוב שלא ידבק לסיר - זה ממש כמה דקות.
    ולזה מוסיפים את הפירות.
    אוריקי שלי היה חולה על זה - וגם זה מאד מאד בריא.
    עוד כמה דברים שהיתי עושה לאורי - מערבבת עם מיץ תפוזים סחוט טרי, כמובן בננה, תמר, מגרדת תפוח, עושה סלט פירות מגורד ומערבבת עם דייסת קוואקר, אפשר גם להוסיף סילאן (דגש על סילאן ולא דבש - אסור דבש עד גיל שנה!!!!!).
  • איזו נסיכה...
    תודה רבה

• אבל הקוואקר זה יוצא גושים כזה זה לא מסוכן?

• אני הייתי עובדת 4 שנים במעון ככה היינו מכינים את הפירות לתינוקות
    אגס מקולף תפוח מקולף ובננה תוחנים במיקסר שמים את הקווקר בנתיים בים חמים ומוסיפים אותו גם למיקסר ותוחנים עד שזה נהיה ממש כמו גרבר אפשר להוסיף קצת סוכר אני הייתי מעדיפה שלא..זה מאוד מאוד בריא!!חשוב להביא את זה לילדים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה