אההההההההההההההההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
    אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
    אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
    אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אלוהים כמה אני עצבנית אני רועדת מעצבים.
    מתקשרים אלי מהמכללה להתריע על כמות החיסורים שלי - אמרתי להם שהחיסורים היו מוצדקים ומאושרים מראש - חלקם עם ימי מחלה מאושרים מרופא וחלקם בגלל נסיעה לחו"ל.
    אבל זה לא מעניין אותם ויש לי עד דצמבררק עד 3 ימים להחסיר אם זה בגלל מחלה או סתם כי לא מתחשק לי.
    ובתחילת ספטמבר אני נוסעת לאילת שזה כבר 3 ימים.

בתחילת השנה אמרו לי שימי מחלה או נסיעות שמעדכנים מראש בצירוף צילום כרטיס טיסה או חס ושלום אבל או ארוע משפחתי או מילואים אלו חיסורים מאושרים שלא נחשבים לחישוב.

עכשיו לטענתם משרד התמת לא יאשר לי לגשת למבחנים אם אמשיך להחסיר.
    אבל הכל מוצדק!
    במשך חצי שנה החסרתי שבע פעמים והכל הכל מוצדק.

והכי אבסורד שיש כאלה שהחסירו פי עשר יותר ממני אז מה יעשו איתם יעיפו.. יזרקו קיבינימט?

אוף אוף אוף אוף אוףףףףףףףףףףףףףףףף

אה כן וכשציינתי את עניין הציונים הטובים מה שמוכיח על יכולת למידה והצלחה אבל זה לא מעניין אותם

4 תגובות
עמוד 1
  • איזה עצבים
  • עבדתי במכללה אז אני יכולה להגיד לך שזה לא תלוי בהם
  • עדוש הם לא פריירים הם בודקים פעמיים גם אחרי ההפסקה

• הייתי מרצה במכללה+באוני', אכן החוקים נוקשים..אבל זוהי המסגרת!

על המרצה לדווח על איחורים,כי איחור בגלל פקק אצלי ואצל כל-המרצים בנוהל לא-היה נחשב,רק אם נפל קסאם/גראד בדרך..ואז זה היה איחור-מוצדק..זאת המערכת! מי שמזיע=מקבל תעודה.

זוהי מסגרת-תחרותית,הישגית ובוחנים בה את כל-המיכלול: נוכחות,ציונים וכו'..
    אני מודה,שמרוב לחץ בלימודים,היה לי קושי בפיריון,כבר בהיריון מיעוט מי-שפיר,שילייה-נמוכה, לידה-קשה ותינוקת במשקל-נמוך,לאחר-הלידה בעיות-פיריון והכל בזמן-הלימודים,זה קשה,אך אני בחרתי להמשיך וללמוד ויהי מה,זו רק הבעיה שלי!!!!!!!!!!!!!
    מודה,פיריון,אימהות בזמן-לימודים זה סיוט!!

האמת,אין על מכללה,התקשרו אלייך כדי להודיע לך מראש את יתרת ימי-החיסור..

אני למדתי באוני',שם האטימות הכי קיימת,עוד במכללות היחס הוא יותר אישי ונעים!

אבל,אם אישרו לך,אז זוהי בעיה שלהם,תראי להם את כל-האישורים ותיראי שזה יצליח לך!! מה שאושר בכתב,זאת הבעיה שלהם ולא שלך!!
    אז הכל בסדר!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה