היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות היי כבר עברו יותר מחודשים אחרי לידה ואני מתוסכלת בהקיון עליתי 10 קילו, כ 7 קילו הורדתי מיד אחרי הלידה שבועיים אחרי הלידה כבר הייתי בלעדיהן ומאז אני תקועה עם שלוש וחצי קילו ויהי מה !!! אני עושה ספורט, דואגת לת****, הולכת לדיאטנית שהציעה להפריד בין פחממות וחלבונים במהלך היום ולאכול שילוב שלהם רק בערב, אני אוכלת פחות אוכלת יותר עושה ספורט לפעמים גם 3-4 פעמים בשבוע וכלום !!! אפילו לא מאה גרם !! הדיאטנית ומי שאני מתאמנת אצלה טוענות שזה בגלל ההנקה, וכשאנ י אפסיק להניק או כשאקבל את המחזור החודשי המשקל ירד דרסטית! זה מוזר לי כי יש לי 3 חברות שגם הן הניקו והן נהיו שחיפות תוך חודש אפילו יותר רזות ממה שהיו לפני הריון !! אז מה נסגר איתי ??? זה כנראה הגנים הנורא טובים שיש לי איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
12 תגובות
עמוד 1
אחותי קטן עלייך 3 קילו??? זה כלום את חודשיים אחרי לידה.. הכל יורד תיהיי רגועה!
אני גם תוך 9 ימים העפתי 8 קילו יש עוד 7
תמשיכי כך - לאכול מסודר ולהמשיך לעשות ספורט .... כשלא תעשי את זה כדי לראות ירידה - זה יקרה .
טוב אני רזיתי 12 קילו אבל לקח לי 4 חודשים . עכשיו הקילו גרמים האחרונים הכי הכי קשים .... גם השוונג ירד וגם פשוט תקופה קשה של מעבר דירה .... אני אוכלת לא מסודר ולא מתאמנת....
מאמי אני התחלתי את ההריון ב 50 קילו במהלך ההריון עליתי 30 קילו!!! ועכשיו 11 חודשים גאה להגיד שאני שוקלת 49 קילו
תודה, אולי פשוט החברות סביבי נדירות חחחח איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
גם אני חודשיים אחרי ונישארו לי 2 קילו הורדתי כבר 8 אבל יש לי בטן [/center]
גם אני אחרי קיסרי.. היא יורדת בסוף.. אמנם יותר לאט מאשר אחרי רגילה אבל יורדת.. צריך ממש להתאזר עם זה בסבלנות ובסוף התוצאות מגיעות..
כמו שהבנות אמרו תמשיכי וזה ירד בסוף כל גוף מגיב בצורה אינדיבידואלית ובהחלט אחרי קיסרי יותר קשה לרדת זה שנשאר לך 3 וחצי קילו לכשעצמו רק חודשיים אחרי לידה זה יפה
בהצלחה
כנראה בגלל ההנקה את מתקשה להוריד, היה לי את זה בהיריון הראשון
אחרי הלידה הזאת כבר הייתי מוכנה יותר וחזרתי לעצמי מהר יותר...
קשה להיות בבית להניק ולרדת במשקל- העצה שלי תהיה הכי לא מקורית... תכיני ארוחות בריאות, מרקים סלטים דגים וחזה עוף.. תמיידי את הבית בנישנושים דיאטטיים ותשתי הרבההההה מים מבטיחה לך שתרדי
הלנושקה מה עם שומרי משקל ?
רזיתי שמה מעל 15 קילו ...
שעכשיו נוספו חזרה
[url=http://www.tickerheaven.com/tickers2/]
אני עדין סוחבת איתי 3-4 קילו מיותרים מאז ההריון של אוראלי אני בטוחה שאם את מקפידה ושומרת לאט לאט תראי תוצאות
לקח לך 9 חודשים לעלות במשקל - למה את מצפה להוריד את המשקל תוך חודשיים?!?!
הנקה לא תמיד מזרזת ירידה במשקל - אצל חלק היא אכן מעודדת ירידה במשקל ואצל חלק היא מעכבת (לדוגמא אני!!!)
יש עוד נוזלים בגוף שלוקח להם כמה חודשים טובים לרדת. תהי רגועה, תמשיכי לעשות את מה שאת עושה ותראי שזה ירד.
וחוץ מזה את מתלוננת על 3 קילו?!?!
hאסתרצוק ניסיתי זה לא עוזר אורטל זה גם רעיון פעם הביאו לי את התפריט שלהם צריך למצוא אבל לא נראה לישמשהויעזור אםהפרדת אוכללא עזרה וספורטלא עזר אנימניחה שאנימאלה שלא מורידות בהנקה איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך