היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איזה קטע! שקד ועידו מוציאים יחד שיניים!!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
6 תגובות
עמוד 1
הרגע נולד
איזה זריז [/center]
אולי הפליטות זה שהוא מכניס אצבעות לפה ואולי הוא שם קצת יותר מידי עמוק לגבי שלשולים גם מאור היה משלשל בהצלחה
גם לאיתן יצאה שן! אתמול! והוא מרייר עצבני ישן המון במשך היום מתעורר כל שניה בלילה. זוחל בכל הבית מחייך לכל העולם צוחק מדברים מוזרים והורססססס אותי הורססססס. הייתי חייבת להוציא
צ'- איזה בונבון!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
לגבי הריפלוקס כדאי להתייעץ עם רופא ילדים. לגבי השניים שיעבור בקלות ובמהירות ובלי הרבה תופעות. אצלינו כבר חצי שנה יהב מוצץ כל מה שאפשר כולל הידיים של עצמו והיה עם שלשולים וחשבנו הנה הם יוצאות ולא יצא כלום והוא בן עשרה חודשים