ממש ממש מבואסת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שמתי
15 תגובות
עמוד 1
  • אני מרגישה שאני כותבת את ההודעה הזאת...
    היה לי עם אמילי אותו דבר רק בגיל 4 חודשים, עם הבדל אחד, שהיא פשוט לא רצתה ציצי יותר, והיה חלב, והיא פשוט לא רצתה..
    ואני ישבתי ובכיתי...

אני פריקית של הנקה, ואין משהו שאני אגיד שיעזור, אבל כל יום הנקה בעיני שווה זהב וזה לא שעמית לא רוצה לינוק יותר... תתענגי על כל יום של הנקה, אפילו אם זה אחת ביום...

וכמובן תזכרי שיש לך ילדה מדהימה ובריאה וזה מה שחשוב
  • מאמי אם הילדה מרוצה , שמחה וחיונית - זה מה שחשוב ...
    חשוב לך להניק? תניקי כמה שיותר, קחי כדורים להגברת החלב , תשני ותאכלי טוב ...והכי חשוב תיהיי רגועה כי זה משפיע ....

ואם זה לא עוזר - לא נורא
    לפחות את יודעת שעשית כל מה שיכלת....

אני הנקתי עד חצי שנה ... וחודש וחצי שאבתי לה בעבודה . והיא אכלה בקבורים שאובים . לאט לאט זה נגמר ושתינו הרגשנו שזהו... זה ממש היה ההדדי ...
    אבל אין ספק שהייתי מוכנה עד שנה !

• גם אני מרגישה שאני זו שכתבה את זה... אם שמת לב אני גם בסרטים של הנקות, רק שאצלי הכל טרי ועוד לא מסודר אז גם אני חופרת פה...

האמת היא ששמעתי שבשאיבה יוצא פחות.... התינוק מצליח להוציא יותר בהנקה.
    ויכול להיות שנשאר לך חלב בציצי כי לא היה לה כוח לאכול הכל, התעייפה..
    גם אצלי זה ככה, אני רק אתמול הבנתי, אחרי שבועיים של הנקה, שלילדה שלי קשה לינוק, אז היא אוכלת כל שעה
    בקבוק זה באמת יותר קל, אבל אף אחד לא וויתר עדיין על הנקה, נכון?
    מה שהכי חשוב שהיא תקבל את החלב שלך, אני חושבת, אז שתקבל אותו בבקבוקים...
    ותניקי עדיין, אל תרימי ידיים...
    בהצלחה!

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
  • אגב רק רציתי לציין שאמא שלי "הניקה" אותי (בבקבוקים, כן?) עד גיל שנה וחודשיים
    בגיל חצי שנה בערך פתאום סירבתי לינוק ישירות מהציצי אז היא שאבה במשך כל אותו הזמן
    זה מטורף ואני לא מאחלת לאף אחת להשתעבד ככה למשאבה כמובן...
    אבל יש גם פתרונות כאלה אם רוצים להאריך קצת את ההנקה
    שכאילו התינוק יקבל כמה בקבוקים של חלב אם וכמה השלמות של תמ"ל
  • קודם כל אל תקפצי למסקנות כל כך מהר

לא תמיד בשאיבה יוצא כל מה שיוצא בהנקה עצמה
    זה לא פרופורציוני אחד לשני, אל תעשי את ההשוואה הזו, זה רק ידכדך אותך

שנית, אם את בכל זאת לא סומכת על כמות החלב שלך, את יכולה לקחת כמוסות חילבה, זה מעודד ייצור חלב, נבדק מדעית, וכמובן לשתות הרבה ולהיות רגועה
    את יכולה גם בין ההנקות לשאוב קצת, גם אם לא יוצא כלום, זה מעודד עוד קצת את ייצור החלב

אם ההנקה חשובה לך, את יכולה להחזיר עטרה ליושנה ולחדש את תפוקת החלב
    את יכולה להזמין יועצת הנקה טובה שתסייע לך בכך

והכי חשוב לזכור שאמא רגועה = תינוקת רגועה
    מיליוני ילדים גדלו על תחליפים ועוד מיליונים יגדלו על תחליפים, הכי חשוב שאת תהיי רגועה
  • אהההה רגע רגע רגע אני חייבת שתביני איזה משהו נורא עקרוני!
    תינוקות יונקים עובדים בשביל החלב שלהם. ואם האמא מייצרת X כמות והם צריכים יותר
    (240 כתבת?) ואין לך אז מה לעשות? צריך לעבוד!!! ומי אוהב לעבוד? אף אחד!
    אבל אם אתה רוצה לאכול אתה עובד! והדבר המתסכל הזה, שגם עמית עצבנית ממנו שזה לחלוב אותך כל שעה ולהתעצבן, ולחפור לגוף שלך נו תייצר עוד תייצר עוד
    זה חלק מהעבודה שחייבים לעשות. גם מבוגרים עובדים בשביל אוכל.

ולא תינוקות שעובדים זה לא התעללות. ילדים גם צריכים לדעת לקבל משהו (כמו דמי כיס) לא סתם כי הם חמודים. הם צריכים להרוויח אותו.

סבבה? בשביל חלב צריך לעבוד.

אוקיי עכשיו אם יומיים שלמים הנקה בלעדית, אבל בלעדית! בלי בקבוק\מטרנה רק ציצי.
    אין שיפור ברמת העצבנות או במשהו כזה... רק אז ניתן לקבוע כי את לא מייצרת מספיק חלב. ואז אפשר לקחת כמו שכתבו לך פה, ואת יכולה לשאול יש המון דברים לזה, להגברת החלב, כל מיני חילבה וכדורים ולא יודעת מה עוד יש.
    (כן זה יומיים קשים פיזית, אבל אם את יודעת מה את עושה, נפשית אמור ליהיות יותר קל. כי את יודעת שאת עושה ניסוי כרגע)

וכמובן מה שהבנות אמרו, שאת יכולה לקצר את כל ה"ניסוי" הזה לקחת ישר חילבה וכ'ו. וזה יגביר לך את יצור החלב בלי שעמית תתאמץ כמעט.
    את תזכי לילדה רגועה הרבה יותר מהר.

אז בקיצור הכל שאלה של מחיר שאת יכולה\רוצה לשלם.
    שאלה כמה כוחות יש לך לכל האפשרויות. והיום בעידן שלנו יש לך מלא(וזה עוד לא נגענו בתחליפים!)

אז אם את לא רוצה לנסות ליהיות מניקה בימי הביניים
  • ביניקה יוצא יותר חלב מאשר בשאיבה - זה חוק ראשון ותזכרי אותו (סיבה - בשאיבה יוצא מה שיש לך בציצי בהנקה יש יצור חלב תוך כדי ולכן יותא יותר)
    רוצה להמשיך להניק?!
    יופי!
    תורידי לכמה ימים עד כמה שאפשר את הבקבוקים! ותורידי את התמ"ל
    החלב מיוצר לפי דרישה! כשאת נותנת תחליף, אין דרישה ואין ייצור של חלב.
    תני לה רק ציצי (כמובן עד כמה שאת יכולה) במקום הבקבוקים!

וחוץ מזה תהי רגועה!
    את נותנת לה המון! והיא קיבלה המון ממך עד היום! כל הכבוד
  • מאמי אל תתיאשי תנסי ואל תוותרי יכול להיות שהיא עוד תחזור לינוק
    ואני חושבת שגם חלב שאוב זה טוב - אני העדפתי לשאוב לאוראלי מאשר להניק אותו היה לי בהרבה יותר קל
    אמא רגועה ולא לחוצה זה הכי חשוב לילדה

• אני לא הצלחתי להניק בכלל כי לא היה לי חלב כ"כ..
    עד היום אני מלקה את עצמי ...
    אבל - וזה אבל גדול!
    כל התינוקות גדלים בסופו של דבר ולא משנה אם זה חלב אם או סימילאק
    אין לך מה לייסר את עצמך כי בכל זאת 3 חודשים זו תקופה מכובדת.
    ואני הייתי מנסה במקומך להשתמש בעצות הטובות שהבנות נתנו.
    בהצלחה

• בנות אתן באמת מקסימות!!

מיצי, גם כשיש חלב, יש שעות שיש מלאאאאא עמית עדיין לא רוצה לינוק, היא משחקת עם הציצי ולא ממש אוכלת, אני מרגישה כאילו שנגמרה לה הסבלנות ל30 דק' אוכל ובא לה בקבוק. ניסיתי גם שלושה ימים רק ציצי ככה שהיא תהייה רעבה קצת ותבין שאין לה הרבה ברירות, רק ציצי. היה לי מספיק חלב כי אחרי כל האכלה הצלחתי לשאוב, לא הרבה, אבל גם לא שלוק והיא עדיין לא בקטע.

אני לוקחת חילבה כבר זמן מה וזה באמת עוזר, אבל אני לא מאמינה שיש איזה כדור שגורם לתינוק לרצות לינוק
  • מאמי בתור אחת שנלחמה מלחמת חורמה עם ההנקה הייתי באותה סירה שלך
    גם אגמי העדיפה את הבקבוק וגם לי היה קשה וברגע שהשלמתי לה בערב עם תחליף לא היה דרך חזרה והילדה רצתה רק בקבוק!!!
    לא משנה מה יהיה תידעי שאת אמא נהדרת אכפתית וחשוב לך לא פחות אם את לא מניקה...
    תנסי שוב ואל תתיאשי ואם זה עושה לה טוב לא לינוק אז זה גם בסדר העיקר שהילדה תהיה מרוצה!!!

שולחת לך חיבוקים וחיזוקים

• ואיייי איך החזרת אותי לאחור כאילו אני כתבתי את ההודעה הזו

• ענבל תודה מאמי!
    את לא מתארת לעצמך כמה שחיזקת אותי
  • מתוקה!!!! למה את מבואסת?!?!?!?

הנקת אותה 3 חודשים ואת מספיק עירנית לראות שזה לא מספיק לה והיא רוצה משהו אחר. את עושה מה שטוב לה, את זורמת איתה וזה אומר שאת האמא הכי טובה שיכולה להיות!!!!

היא נותנת לך מעכשיו מושג באיך לשחרר ולזרום עם ההתנהגות שלה וההעדפות שלה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה