משמרת לילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש כאן מישהי????

12 תגובות
עמוד 1
  • אני.
    מה את עושה בשעות אלה?

• סתם לא נרדמת..ואת??

• גם אני נוכחת
  • גם אני פה
  • אין הרבה מה לספר, קניתי היום את כל הציוד לבית הספר, מצאתי לשקד ילקוט מהדגם הכי חדש בחצי מחיר מכל מקום אחר
  • ואיייי איזה כיף זה תתחדשו
  • משמרת בוקר נחשב?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אני ברחתי למיטה בסביבות 1, אבל כמו כל השבוע האחרון שתיהן התעוררו ב2 ולא נרדמו עד 4 וחצי.
  • משמת לילה שניה ברציפות...
    אתמול איתן עשה לי את המוות בלילה. עד 4 בבוקר נלחמתי איתו.
    הוא רוצה רק לבוא למיטה של אמא ואבא.
    בהתחלה לא היה לי כוח לריב איתו, שישן איתנו. אבל הוא לא ישן. הוא חושב שאני ואבא שלו זה מקפצה נהדרת לשעות הקטנות של הלילה.
    אז נמאס לי. למיטה. לישון.
    יוצא.
    שוב למיטה לישון.
    יושבת לידו לא נותנת לו לצאת.
    מתעצבן, צועק, מקלל (נשבעת לכן, זה היה נשמע קללות!), זורק עלי צעצועים וכריות. צוחק
  • מחזיקה לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה