היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולם.. אני כבר כמה חודשים פה בפורום קוראת כמעט כל עדכון.. שיתוף או כל דבר אחר יש לציין שזה אחדד ההההפורומים.. אני פחות מגיבה כי אני אם אייפון וזה לוקח המון זמן מה גם שהוא איטי ונתקע לי בטרוף... ולעיניינו רציתי לשתף אותכם במשהו שעובר עלי.. אני כבר כמעט חודש מנסה להוציא שמירת הריון בהתחלה הרופאת נשים שלי אמרה לי אין בעיה נוציא לך על דלקות כרוניות בשתן אחרי שאני שבועיים בבית ובמקביל הפנתה אותי לרופא כרירוג כלי דם על כאבים ברגליים היא אומרת שרק על דלקת בשתן זה לא מספיק וחייבים אישור גם מרופא ממוחה הרופא כררוג אומר שהכאבים לא מצדיקים מנוחה עד סוף ההריון היא הפנתה אותי עכשיו לרופא תעסוקתי שממנו בכלל לא נירא לי שאצליח להוציא.. אני כבר משתגעת. ונפשיתאני לא מסוגלת.להיות בעבודה מה גם שהשלושה חודשים האחרונים שלי יהיו הכי גרועים עם כל החגים האלו... חייבת חיבוקיים וכמובן עצות למיי שיש...
תראי - שמירה זה אך ורק משהו שמסכן את האישה או העובר . אני הוצאתי שמירה ועברתי הרבה רופאים ואישפוז ומה לא בגלל שבנות שמתלוננות 3 פעמים על כאבי גב לאורתופד מוציאות ולא בצדק ....
אני חושבת שאם באמת את לא מסוגלת וזה מצדיק שמירה תתלונני שוב ושוב על הדלקות ןהכאבי רגליים. אבל להוציא סתם על כאבי גב????? זה לא!
כי אני בהתחלה משבוע 18 סבלתי כאבי תופת בגב תחתון ובאגן עד שלא יכלתי לשבת בשירותים או אפילו לנגב !!!!! יותר מזה????? ולא ..... עשו לי את המוות טענו שזה לא מספיק ...... כי מה - טיפול ב20 תינוקות לא מצריך כיפוף , הרמה , החזרה, החזקה , החתלה , איסוף, ישיבה ,וכד'.. והתלוננתי עשרות פעמים והייתי אפילו במיון פעמיים .... ולא עזררררר ...רופא נשים לא הסכים - אמר לי להעזר בבנות אחרות שיעשו במקומי את העבודה .... רק הרופא התעסוקתי שראה שבאמת אני לא יכולה לזוז נתן לי חודשיים מחלה ... וגם זה לא הבטיח שמירה .... ולמה?????? מרוב כל הבנות שמתלוננות סתם ומשתמשות לשווא בכסף של ביטוח לאומי במקום שזה יילך לבנות שכן צריכות