עצבים על הבוקר!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמילי בגן פרטי
    השנה היו בו 18 ילדים ו 3 מטפלות
    ושנה הבאה יהיו כבר 21 ילדים - על 3 מטפלות
    הגננת אמרה שהיא עומדת בתקן
    אמרתי לה שזה יותר מדיי ילדים למטפלת ואני משלמת פרטי כדי שזה יהיה מעל התקן!
    אבל השיא היה שהיא אמרה שלא יהיה מקום לפוסטי וזאת למרות שביקשתי במפורש עוד במאי שתשמור לה מקום!!!
    במאי היא אמרה לי אין בעיה. אח"כ נוספו עוד ילדים והיא קיבלה אותם.
    הקיצר אני מתחילה לחפש מקום אחר גם לאמילי וגם לפוסטי שיהיו ביחד!
    אוף כמה שאני עצבנית
12 תגובות
עמוד 1
  • עזבי לא שווה את העצבים שלך - כניראה שהם לא מתאימים לטפל לך בנסיכה
    מת\י התאיך המשוער שלך ללדת את פוסטי?

• גם בגן של רז יש 21 ילדים
    וכרגע בחופש יש רק 2 מטפלות

• אני אמורה ללדת בינואר.
    וביקשתי במאי שתשמור לי מקום - למאי (2013)!!!!
    נופרי אני חייבת לחזור לעבודה במאי אין לי אף אחד שישמור לי על הילדה (אין בסביבה הורים סבים דודים וכו') אז אני חייבת לדאוג מראש למקום!
  • מאמי חבל על העצבים.. אז תחפשי לטורנדו ופוסטי מקום אחר אם לא מוצא חן בעינייך..
    לפעמים לשנות עושה טוב

• אני באתרף טלפונים מהבוקר, כולם מלאים.
    אין משהו טוב פנוי.
    כלום!!!!!
    איזה עצבים!
  • השאלה עם יהיהמישהו שמוכן לשמור מקום לילד בשביל חודשים וחצי הרי בסוף יולי כולם כבר יוצאים לחופש

• בגנים הפרטיים יוצאים באמצע אוגוסט, וזה לא רק לחודשיים, היא תמשיך שם כמה שנים.
    וזה 2 ילדים (גם את אמילי אני רוצה לשים ביחד עם פוסטי)
  • בובי, לצערי אני לא יכולה לעזור רק לשלוח חיבוקים ולקוות שתמצאי בקרוב מקום טוב לשתי המופרעות
  • ליבי תביאי את פוסטי אליי

• מבינה אותך בובי!!!!!! אכן מעצבן! את משלמת כ"כ הרבה ומצפה לתמורהובמקום זה יורקים לך בפנים!
    גם גיא עכשיו יצא לחופש לשבועיים, מזל שאמא שלי גננת אז היא בחופש ואמא של בעלי לא עובדת אז הן שומרות עליו שבוע, שבוע...

תגידי אין מצב שיתפנה מקום במאי לפוסטי? שילד אחד יעבור לקבוצה של הגדולים יותר????

• חיממתי עכשיו את אביב - העו"ד שבו התעורר לחיים והוא אמר שהוא ידבר עם הגננת ויגיד לה שזו הפרת חוזה כי היא התחייבה. הקיצר שהוא יתבע אותה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה