טוב, אני קצת בשוק... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פוצקי שלי בעכוזזזזזזזזזזזז!!!!!!!!!
    הייתי אתמול בעוד ביקורת בהריון בסיכון, הרופאה עשתה לי גם הערכת משקל, ופוצקי שלי עכוז!!!!!!!
    ב - 3 הלידות הקודמות שלי, הם בשבוע הזה כבר היו מכוונים לשיגור עם הראש למטה!!
    מה פתאום עכוז עכשיו???????
    יש עוד 20% סיכוי שהוא יתהפך, ונתנו לי שבועיים, אבל אם לא יתהפך תוך שבועיים, נלך להיפוך חיצוני (קנטי) וישקלו קיסרי.
    מה פתאום קיסרי, תגידו לי??????
    בלידה רביעית??????
    אחרי 3 לידות כחיית השדה, ללא אפידורל ושאר שטויות, שתוך 3 שעות הצקתי לאחיות במחלקה????????
    מה פתאום קיסרי????????
    אני בשוק.
    שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
21 תגובות
עמוד 1
  • מה שצריך לקרות יקרה ...
    לצערנו לא נוכל לשנות את זה , אני באמת מאמינה בזה .
    תעשי מה שאפשר (היפוך , הפרשת חלה ... מקווה ...) אולי זה יעזור . הבנות פה יגידו לך מניסיונן שיש סיכוי גם עוד 3 שבועות שיתהפך .
  • הכל עוד יכול להיות
    אצלי ינאי התהפך בשבוע 34....גם אני בניתי על היפוך..אין מצב לקיסרי

• גם אצלי התהפך בשבוע מאוחר (כבר לא זוכרת, נמחק המוח)
    עם קצת עזרה מהרופא שלי...
  • מאמי
    אני לא יודעת אם את זוכרת, ניצן התהפכה רק בשבוע 37 ואחר שוב חזרה לעכוז בשבוע 40+3 ושוב התהפכה לראש בשבוע 40+4
    אז אל תתייאשי ולא תהיי בשוק

אני עבדתי המון בשיטת דמיון מודרך...
    אומרים שצריך לבדוק את כל ספרי הקודש בבית שהם לא הפוכים, לעשות עמידות נר, להאיר עם פנס בפתח,
    הפרשת חלה היא בהחלט ברכה

הכי חשוב שיהיה בהצלחה
  • יש עוד המון זמן שיתהפך לבד, אצלי שניהם עשו סלטות עד שבוע 37. תהיי אופטימית (כמו שרק את יכולה להיות

• תמיד יש סיכוי לסלטה

רוני התהפכה לעכוז בשבוע 32 וחזרה לראש ב-34
  • אני הלכתי למקווה ועשיתי הפרשת חלה (ועוד כל מיני דברים מוזרים) כי אור היתה עכוז - הגברת התהפכה בשבוע 36

יהיה בסדר
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • יקירתי!
    קודם כל הוא יכול להתהפך עדיין{בעיקר אם יש ריבוי קל של מים,אם יש..}בכל אופן הפרשת חלה מניסיון אישי עובד מדהים.אני יודעת שגם יש פטנט של איזשהוא הליכה למעין,צריך לברר איזה שראיתי שגם עזר.תזכרי שגם עד ההיפוך הכול יכול להיות והוא יכול להתהפך.
    ב.ישנם בתי חולים שמיילדים עכוז רופאים שממש מומחים לכך אז שווה התיעצות מסתכלים לפי האגן,לידות שעברת והערכת משקל וזה אפשרי אם הכול מתאים ותקין ,אם תרצי מוזמנת לדבר איתי.

• בהחלט יש לו עוד זמן...
  • לא להתייאש!
    כשהייתי בהריון עם תמר, מתחילת ההריון היא היתה במצב עכוז. הרופא כבר הזכיר אותי שאם היא לא תתהפך אז ננסה היפוך ואז קיסרי.
    היא התהפכה לבד רק בשבוע 37 וזה חתיכת כאב כי כבר לא נשאר מקום שם לזוז.
    צריך רק לחייך!
  • לנסות להיות אופטימיים כמו שכתבו לקוות שיתהפך מתישהו כולל היפוך חיצוני
  • תודה בנות!!
    מיטלי, לא זכרתי!!! וואו, איזו אקרובטיקה!!!
    האמת, שמעתי על מקרים של עוברים שהתהפכו גם בשבוע 37... לא שהכרתי אישית מישהי כזו...
    אז עכשיו אני מכירה!!

שרון שמש
    M.Sc

www.sh-cbt.co.il
  • שרון,אני לא מכירה את הרופא הזה מכירה רק רופאים מירושלים.היתה לי יולדת שטיפלתי בה שהלכה לסטף ואחרת לליפתא ויתהפך,אני לא בטוחה שזה מהמעין אבל הכול יכול להיות
    היפוך נעשה בח.לידה אבל לפני כן עושים אולטראסאונד ראיתי כמה וכמה יולדות שבאו להיפוך אבל הוא התהפך לראש,אז לא לאבד תקווה וכמו שאמרתי גם אם נשאר עכוז שווה לברר על לידת עכוז במרכז לדעתי בקושי עושים בירושלים יש בתי חולים שכן עושים זאת לידה מדהימה שנעשית לרוב בח.ניתוח שאם חלילה זה מסתבך עוברים לניתוח.בתקווה שיתהפך והכול יהיה בסדר אבל יש גם אופציה אחרת וזה חשוב לדעת,אין הרבה רופאים למדו איך ליילד עכוז ולכן ישר מנתחים וזה חבל.
    ההיפוך כמו שאמרתי נעשה בח.לידה תחת מוניטור נותנים תרופה שמרפה את הרחם ואז הופכים כשמו כן הוא,זאת טכניקה עם הידיים,יש רופאים שעושים זאת מקסים ויש כאלה שלא משהו..זה לא נעים אבל לא נורא,כמובן שיש כאלה שרגישות יותר מבחינת כאב וכו..
    זהו פחות או יותר
    בהצלחה ואמן שיתהפך לבד
  • יהיה בסדר מאמי, אל תתרגשי, סומכת עלייך

• כן, כן, ניצן אקרובטית לא קטנה
  • איזו באסה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
  • ט'נקס גירלס.
    הדרי, תודה רבה מותק.
    אמא שלי כבר התחילה היום עם ההיסטריות הפולניות שלה... "תקבעי תור לניתוח!! כבר היום!! קרו כבר הרבה אסונות!..."
    אבל אני אאיר בפנס, אעמוד נר, אעשה שיאצו, אלטרנטיבי וטווינא ביחד, אלך למעיין אשתה ממנו וארחץ בו, אדבר אליו (לעובר), אהפוך ספרי תורה שוב ושוב, אשחד את קנטי שיתן לי תור, אסבול כאבים וזריקות... ופוצקי שלי יתהפך!!! על אפו וחמתו!!! (מסכנה חמתו...

שרון שמש
    M.Sc

www.sh-cbt.co.il

• מאחלת לך שה20 אחוז יהיו לטובתך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה