היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אם הייתי אווזה, הייתי מרוטת נוצות עכשיו!! וואו - הציפייה לתוצאות הבטא - היא גם הצפייה לתפוס חזק לפני הנפילה אז מתי התוצאה צריכה להיות באתר ? לאחר כמה שעות ?
בהצלחה לכולנו בנות יקרות
יום נעים - בכל זאת , לפני הכל ואחרי הכל
12 תגובות
עמוד 1
בדרך כלל התוצאות מגיעות בצהריים... עוד כמה שעות בהצלחה
תודה יעריתי
בהצלחה מתוקה, מחזיקה לך אצבעות
תודה ג'סי
מקסימות !! אני דיי סקפטית - מכירות את זה שחיכתם ליום הבטא - והכל היה יבש ונקי ושעתיים אחרי בדיקת הדם לבטא הגיעו סימני ה - .... ??! ...
תרחיש אמיתי - והכל טוב ויהיה טוב - עדיין אבדוק באתר כללית את הבטא.....
אצבעות לעוד מי שצריכה אותן !
שיהיה בהצלחה
כמה אצבעות ! מקסימות שליייי תודה....... זה עדיין ב "עבודה" יאללה - הם ישנים במעבדה ההיא....... לא אופטימית , "נהנת" מנוף אדום , אך איבדתי דק' שינה יקרות בשביל ללכת לבדיקת בטא , אז תספקו תשובות כחול על גבי לבן
עדיין בעבודה אבל אבל... כבר שלוש וחצי בצהריים! אוווףףף!!
קודם כל גם אם יש סימני מחזור לא אומר כלום - אצלי היה ממש דימום ובסוף בטא 837 . וגם אצלי התעכבו התוצאות עד ליום שלמחרת !!!! אני יודעת שההמתנה היא ארוכה ומעצבנת אבל בינתיים תהיי חיובית ואופטימית . מחזיקה לך מלא וגם מתפללת בשבילך . בהצלחה ותעדכני אותנו