היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ייקח זמן..... אצלי אני הייתי פותחת את החיתול טיפה וישר סוגרת נותנת לו עוד כמה שניות ואז פותחת מחדש וכן הוא ישר היה עושה בפתיחה הראשונה... אבל ככה לפחות נמנעתי מלקבל בפנים חחחח...
לא יודעת.... אצלנו זה לא קרה
עוד חודש בערך,אח"כ יעשה את זה בכוונה שימי חיתול טטרה מוכן ביד לכסות,כי זה פועל על אוטומט-חיתול נפתח,שתי שניות ויש קשת פיפי
עד היום קשה לי להאמין שאני נכנסת להודעות שכותרתן: אמהות לבנים...
חחח
חשבתי שזה נגמר אחרי חודש ושוב קיבלתי שפריץ אתמול! באמבטיה הוא עושה חופשי!
רותי
או, הנה נושא שאני ממש מומחית בו
הדס, גדול!!!
ממש בחודש - חודשיים הראשונים. אחר כך כבר לא...
ראיתי שבארה"ב יש כמו כוסית כזו קטנה ששמים על... זה כזה מצחיק! "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
שקד חופשי היה משתין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
עלי יהב השתין כשהיה קטן דיי הרבה ועל בגדי בית שלא אכפת לי והשיטה שעובדת עד היום היא להוריד את הטיטול הישן וכמובן לנקות ואת פתיחת המשחה אני מחיה את הטיטול החדש על הבובול פתוח ומתחת לתחת פשוט לא סגור ואני מורחת וסוגרת ומקווה שלא יהיו תקלות בדרך