שלום לכולם :) וכבר שאלה מטופשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• שלום לכולם פה,
    אנא אמא חדשה לתינוקת מתוקה ופצפונת בת השבועיים (הלילה), מתנכלת קבוע בפורומים השכנים

מכיוון שאני חדשה בתחום יש לי המון שאלות, ואני בטוחה שחלק מהן ממש מפגרות אבל עובדה - אין לי מאיפה לקבל תשובה חוץ מלשאול אחרים, עם כל הבושות....

התינוקת שלי כבר לא נמצאת רק במצב של אוכל-לישון, יש לה קטעי ערנות, והשאלה שלי היא - מה אני עושה איתה? אני יודעת שזה נשמע מפגר לגמרי, אבל... אני מדברת אליה, מלטפת אותה, מטפלת בה במה שצריך, אבל זה כל מה שאני יודעת...
    איך אפשר להעסיק תינוקת קטנה שכזו?
    תאמינו לי שמאוד קשה לי לשאול את השאלה הזאת, אני מרגישה טיפשה וחסרת אונים לגמרי, אז אני מבקשת מכם הבנה ותשובה במידה ויש...
    תודה

••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
4 תגובות
עמוד 1
  • אין כזה דבר שאלה מטופשת, אם לא תשאלי איך תדעי?

חוץ מזה אין אמא שיודעת הכול, במיוחד לא בהתחלה.

ולתשובה, אין צורך להעסיק אותה, היא לא יודעת מה זה שעמום, אפשר לשים לה סיפרון במיטה (האלה עם השחור לבן אדום) ואולי גם מובייל מעל המיטה שיהיה לה על מה להסתכל. אבל זהו. וכדאי להשכיב קצת על הבטן שתתרגל ותלמד (בשעת ערנות).

שיהיה המון מזל טוב!
  • מזל טוב
    אוטוטו תוכלי כבר להשכיב באוניברסיטה רכה ולתת לנסיכה להסתכל בכל הדברים התלויים מעליה.לא לוותר על כל פעם כמה דקות של על הבטן במזרן רך או על שמיכה...קצת טרמפולינה...וידייים
  • מזל טוב

כמו שאמרו פה אין שאלות מפגרות וככה לומדים....
    תשימי לה מובייל מעל המיטה שתשמע ותסתכל, תדברי איתה, שימי לה סיפרון שחור ולבן, תשירי לה, וכן היא יכולה גם להישאר לבד קצת....
  • מזל טוב
    וכמו שהבנות אמרו - אין שאלת טיפשיות!
    מאיפה את בארץ?

מה לעשות איתה? לאפשר לה להכיר את העולם סביבה, את הריחות, את הקולות, אץ התחושות, אין שום צורך למהר ולשים לה מוזיקה או לשעשע אותה בכל רגע נתון, היא חדשה כאן.... היא תלמד הכל, כרגע הרבה דברים יהיו סתם עומס על החושים שצריכים להכיר ולדעת....
    תהני ממנה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה