ישששששששש! יש קצת תקווה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחר בשעה חמש במדילק סנטר בהרצליה לייעוץ עם הפרופסור שניתח אותי!!

בבקשה שיגיד שזה מותר בבקשה בבקשה לפחות את האופציה הזאת שתהיה לי!
    [/url
12 תגובות
עמוד 1

• אוי ואבוי!

בטח שזה נורא!! תקווי בשבילי בכל הכוח!!

עשיתי מחקרים ובגדול הלידה הטבעית מומלצת בחום אבל אני מפחדת שבשלב מסויים אני אשבר וארצה לשנות את הדעה שלי והרופאים ימשכו אותי וימשכו אותי.

הם לא יפתחו חדר ניתוח כי זה עולה להם הון תועפות.
    [/url
  • מאמי הם יותר מפחדים מתביעות ולכןאין בעיה לפתוח חדר ניתוח - היד על הסכין מאד קלה כאן בארץ
  • מאמי תבואי בדעה שיהיה בסדר ויהיה בסדר

• אבל מאמי את בכלל מודעת לסיכונים שיש בקיסרי? מטורף לגמרי!!

עשיתי מחקרים יש הרבה ממה שהרופאים לא מספרים על הקיסרי
    [/url
  • אני יודעת את הסיכונים של הקיסרי.
    אני עברתי אחד - ומאד מקווה לא לעבור עוד אחד.
    אבל אם אי אפשר לתת לך אפידורל - וזה קריטי לך.
    ואני רואה לפי ההודעות שלך שזה ממש קריטי בשבילך הידיעה שאת יכולה לקבל אפידורל, אז קיסרי יכול להיות פתרון בשבילך!
    למרות - שאני לגמריי בעד לידה טבעית בלי אפידורל - זו חוייה מדהימה!
  • את צריכה לזכור שזו כבר לא רק את - זו את ועוד מישהו שתלוי בך
  • שלי, לא יודעת מאיפה את בארץ, אבל חשוב שתלכי לבי"ח שאת סומכת על המקצועיות שלו! בכל מצב מצב שתקלעי אליו!

אני מהמרכז והלכתי ללדת במעייני הישועה - שמעתי על הבי"ח הזה רק טוב, ועוד דבר: זה בי"ח שקיים בערך 25 שנה ומעולם לא נפטרה שם יולדת. לא יודעת, הרגיע אותי הסעיף הזה...
  • לא הבנתי...

כנראה פספסתי

את לא יכולה אפידורל אז את שוקלת קיסרי?

• אני מקווה בשבילך שיש תקווה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה