סקר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

למי אתן סיפרתן על הטיפולים? ומתי?
    אנחנו בהתחלה ממש כשגילינו סיפרנו רק להורים ואח"כ האחיות כבר גילו ובסוף החלטנו כל טיפול לשמור לעצמנו בלי לחץ.
    ועכשיו כשהתחלנו את הסבב השני לא סיפרנו ואנחנו עדיין מנסים להסתיר מתי מתבצע הטיפול שלא נתקל בשאלות נו מה קורה? או המבטים שאחרי התשובה השלילית....
8 תגובות
עמוד 1
  • בהתלחה שמרתי את זה בסוף מכולם
    גם להורים לא הייתי מפרטת ומספרת ...
    היום כבר אמא , אחיות , חברות קרובות
    ומי ששואל אני לא מסתירה דיי פתוחה בנושא
    הם יודעים בכלליות שאני עוברת טיפולים
    אבל לא מודיעה ומספרת לפניי כל טיפול וטיפול
  • לי ממש קשה לא לספר ורוב חברינו יודעים אבל למזלי אנחנו לא נתקלים בשאלות, כולם מאד מתחשבים, בעלי לא סיפר להוריו כי הם מאד דאגנים....אבל זה נורא אישי ותלוי רק בך ובמה שנוח ומתאים לך, בהצלחה!!! תדווחי
  • אני סיפרתי לכמה חברות טובות ולאחותי...וגם לבוסית שלי בעבודה
    ההורים לא יודעים מזה - לא רוצה שאלות ודאגות מיותרות
  • היייי - נחמד לקרוא מתי סיפרתן ומה....
    אני סיפרתי להורים שלי , הוא סיפר לשלו
    מתי וכמה ולמה זה בעיקר אמא שלי מתעניינת , נו זה הצד של הכלה... ואני כן מנסה לתת תשובה של "אם יהיה משהו לספר , אספר...." אך אמא יותר מידי בקטע של פרטים.........
    וחברות קרובות סיפרתי בתחילה , גם "מצאתי" בעבודה חברות שהיו בתחילה "שלום, שלום" ולפי סיפורים שהם נדבו במשך הזמן הבנתי שגם הם באותה סירה והרגשתי פתוחה לפתוח את הסיפור גם איתן.....
    בהצלחה
  • סיפרנו רק לאמא שלי (כי אני רציתי, זה היה חשוב לי) וזהו!
    ובעזרת ה' בטיפולים הבאים אני לא מתכוונת לספר גם לה- הבנתי שזה מיותר
    לא צריך סתם להדאיג אותה

• אני לא סיפרתי אבל בן זוגי משתף את הוריו וחבריו....
  • אני מזדהה עם כולכן...
  • אני סיפרתי להורים שלי לאמא שלו ולאחותו ...
    בהתחלה הייתי מאוד סודית עד שהבנתי שאין ממה להתבייש ושאני והוא ממש לא אשמים !!!
    חברות יודעות , משפחה היום אני יותר פתוחה לדבר על זה ...
    אבל לא מדווחת על טיפולים שאני עושה כולם יודעים יותר כללי שאני עושה טיפולים ...
    ובטיפול עצמו אמא שלי וגיסתי יודעות ( האמת שהם מאוד עוזרות לי )
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה