היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אחותי כבר שנתיים בטיפולי פוריות וביום ראשון שעבר היא עשתה הפריה, אתמול החלו לה הפרשות ורודות וחומות שמדי פעם נעלמות ולפעמים חוזרות. אציין גם שזאת הפעם הראשונה שזה קורה ווכי המחזור תמיד מגיע לה כמו שעון לאחר 14 יום. אין לה כאבי מחזור ולא כלום. אני לא מבינה בזה ואני נורא רוצה לעודד אותה שזה השרשה או משהו כזה. מישהי אולי יודעת אם זה סימן טוב או רע????????????? אשמח לעזרה שלכם
keren
2 תגובות
עמוד 1
הי קרן
אני לא יודעת לומר האם זה סימן טוב או רע? אבל אני חושבת שהיא חייבת ליידע את הרופא!
האם היא מקבלת תמיכה כלשהי??
זה כן יכול להיות השרשה אם זה לא הופך לדימום אמיתי. אבל לצערנו נתקלנו גם בהפרשות כאלו שבסוף לא נתנו תוצאה טובה. הכי טוב לחכות לבדיקה. שיהיה המון בהצלחה ואמן וזה באמת יבשר על בשורות טובות.