היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חחחחח אז הבוקר כרגיל המתוק שלי התעורר בסביבות 6 בבוקר אבל הפעם החליט שעושים שביתת שינה לכל היום
10 תגובות
עמוד 1
טוב, נרדם. אבל השאלה היא מה לעשות עכשיו?? מצד אחד הבית נראה כמו ערמה של...
תלוי עד כמה נורא הבית אם זה סובל דיחוי אז יום אחד יהיה בלאגן תתפנקי לך
זה ממש ממש גרוע
מאמי תשאירי את הכל למחר.. תרדימי את ליעדי ותלכי לנוח
מה זה לא בא לך שהבעל יבוא לבית כזה? ולבעל לא אכפת שתשארי לישון בבית כזה? מה זה תדחי למחר? תדחי לבעל! בטח ליעד עשה לו מיני שנצ' עכשיו... ולא הלך לישון לילה. אז אני הייתי מביאה לו שעתיים להיות ער ואחכ טקס שינה ולישון. כי להרדים אותו עכשיו לא הגיוני סתם להלחם...כי הוא רק קם וזה כנראה בטוח היה משנצ.
יו בנות תשמעו קרה לי דבר מוזר איתו נורא עכשיו!!! הוא הרי היה ער מ 6 בבוקר ולא ישן בכלל בכלל היום.. נרדם כמו שאמרתי בסביבות 6 בערב עד איזה 7 ומשהו וקם.. עירני מאוד אבל מפהק בלי סוף.. פתאום הוא מסתכל לכל מיני מקומות בבית ופשוט פורץ בבכי היסטרי קצר ומפסיק כאילו משהו מפחיד אותו!!! ואחר כך פתאום מסתכל לאנשהו וצוחק סתם, עם עצמו..זה חזר על עצמו כמה פעמים.. האמת שגם אני קצת נבהלתי
חחחחח טלי מה סיפורים כאלה אחרי רדת החשכה?? הוא בטח סתם מסטול מזה שהתבלבלה לו העייפות ומריץ לעצמו מחשבות בראש....
חחחח זהו נראה לי שאיבדתי את עצמי אחרי היום הזה חחחחחחחח
האמת שאני שמעתי שכן . הם כן רואים אבל אני משתדלת שא להאמין או לחשוב על זה כי זה מפחיד אותי... הוא פשוט עייף מאד והוא במצב של היפר עם עייפות יתר .. כשהדס ככה אני יודעת שהיא עברה את שעת השינה שלה והיא מבולבלת כולה ומה שהיא צריכה זה לישון!
אה ושמחה שנהניתםםםםםם ... יום כיף עשיתם לכם! אבל יחד עם זאת חשוב שתשמר לו השגרה שלו עם שינה במהלך היום ... תשתדלי כמה שיותר . לטובת שניכם