זאת הסיבה שאני כל כך אוהבת את העבודה שלי!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי עכשיו מייל מאמא של תינוקת קטנה שטיפלתי בה לפני כארבע חודשים ביחידה, ההורים היו בחרדה וטיפלתי בבתם המון. הייתי די צמודה אליהם והיו לי המון שיחות עם ההורים ובעיקר עם האמא, שיחות על המצב הלא ברור של הילדה, הרגעה, הסברים ובכלל מאד התקרבנו.
    ביום השחרור צילמתי את הילדה ושלחתי לאותה אמא במייל ועכשיו ארבעה חודשים אחרי היא כתבה לי מייל חזרה.

זה המייל (אני מוחקת את הפרטים האישיים שמופיעים במייל):

הי שמרית,

זאת xxxx. אני מקווה שאת זוכרת אותי ואת xxx הקטנה שטיפלת בה כ"כ יפה. אתמול אחרי כמה חודשים שהשתחררנו מבית החולים העזתי להסתכל בתמונות שצילמת ביום שעזבנו ואני חייבת לספר לך שהזדעזעתי. ראיתי ילדה קטנה, נראית כ"כ חולה וחלשה. אני מרגישה צורך עז להודות לך שוב וגם לשלוח לך תמונות מעודכנות של הילדה שxxx הפכה להיות. היא גדלה יפה (טפ טפו טפו) ואפילו הוציאה שן...
    סיימנו עם המעקב הנוירולוגי, אין לה שום אוטם והנוירולוג הורה להפסיק עם הפנוברביטל סוף סוף.

שוב ושוב ושוב תודה ענקית מכל הלב, ואנא, זכרי אותה ככה, כמו בתמונות הנוכחיות ולא במראה בית החולים.

בהערכה רבה,

Xxx

המייל הזה שווה לי הכל!!!!!!!! כל כך התרגשתי!!!!!

יופי! שוב אני בוכה!!! ההורמונים האלההההה
8 תגובות
עמוד 1
  • אמאאאאאאא הרגת אותי גרמת לי לבכות
    איזה מרגשת

• גם אני בוכה. אין המייל הזה מרגש!!! שמרי אותו תמיד
    [/url
  • איזה מרגשת
    אשקרה גרמת לי לבכות

• איזה מרגש....
    וכל הכבוד לאמא של הילדה שיודעת גם להגיד תודה
  • את מדהימה!!!!!!!!!!!!
    מרגש עד דמעות

• באמת מרגש!!!! ובוודאי שאשמור את המייל! יש לי כמה מכתבים אישיים שקיבלתי ממשפחות שתלויים אצלי ובכל פעם אחרי משמרת קשה אני עוברת לידם ומציצה ונזכרת למה זה שווה את זה.

אורטלוש, אני אחות בטיפול נמרץ ילדים בסורוקה...

• וואו ממש מרגש

אני לא מכירה אותך
    אבל עושה רושם שאת בנאדם מאוד מיוחד!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה