היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גאה בך על ההחלטה לקחת צעד אחורה לנוח מעט ולהנות מהתהליך....בהצלחה יקירה!
כל הכבוד מתוקה ככה צריך גם אני החלטתי להוריד הילוך...אנחנו מנסים 5 חודשים אבל אני מוצאת את עצמי כל היום חושבת על זה וזה לא טוב ככה זה לא יגיע אז אני גם מורידה הילוך וכשיגיע אז יגיע
פנינוש כל הכבוד, אני וויתרתי על הבדיקה אחרי חודשיים... מעריצה אותך על האופטימיות!!! שיהיה חודש מהנה ומוצלח
פנין
אל תתייאש הכל יהיה בסדר. 4 חודשים של ניסיונות זה כלום זמן בכדי להתייאש!!! כפי שהבנתי המחזור שלך סדיר אז זה בהרבה מקל על העניין כי תאמיני לי עם מחזור לא סדיר זה קשה קשה מאוד.
אני תומכת בך ב100% שצריך להפסיק עם כל הבדיקות של הביוץ ( חום השחר, בדיקות עם מקלונים) זה כל כך מלחיץ ופשוט מעצבן. השיטה הכי טובה זה הפרשות הן אף פעם לא טעות , רק צריך ללמוד לזהות אותן אבל כאשר רואים ומזהים זה פשוט עובד הכי טוב .
בהצלחה בחודש הבא .
כל הכבוד פנינוש על הגישה שלך אהבתי מאוד אני חושבת שרק בעזרת הורדת הילוך להוריד את הרגל מדוושת הגז הכול יהיה בסדר ...
אווה, אני ממש ממש לא מיואשת! תודה על העצה לגבי ההפרשות אבל גם את זה אני לא רוצה.... לא רוצה לנקוט בשום דרך ל"עזור" לעצמי להשיג הריון... אני רק יאהב את בעלי
פנין, אני תומכת בגישתך שהיא הכי נכונה ובריאה לדעתי אין מה לעשות, היריון הוא כמו גבר טיפוסי, אם תראי לו שאת לא שמה עליו הוא יבוא על ארבע. האמת תינוקות זוחלים בראשית ימיהם לא??? crazy woman!
פנין מאמי.. הצטערתי לשמוע על הבטא השלילית.. אך אני שמחה על הגישה החיובית שלך ומחזקת אותך במה שכתבת לגבי חום השחר - אין צורך לבדוק את זה , זה סתם שטויות!!!! הפרשות- הגוף שלנו נתון לשינויים כל הזמן , הפרשות לא מעידות על כלום!!! יום כן יום לא- זו הגישה המוצלחת.. הזרע מאבד מאיכותו כשאת עובדת יום יום מקלות הביוץ לא בהכרח מדוייקים.. אני ממליצה על מעקב זקיקים פעם , פעמיים בחודש.. ואז כשרואים את הביוץ, לעבוד בכיף יום כן יום לא.. ולשמר את חיי הזגויות :) זה הכי חשוב!!!
בהצלחה !!!!
זוהר את מקסימה, לא בדקתי בטא.... רק קיבלתי
אני מעדיפה בלי "מעקבים" שמעכבים למיניהם ובלי בדיקות.... אל תפגעו ממני, פשוט זאת אני..... התעייפתי מהבדיקות והמדידות האלה... נשארנו, אני ובעלי... נטו! הכי טוב!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
לייק פנינוש
פנין יקרה, אהבתי את הגישה!!!! שיהיה בהצלחה.. ובע"ה ר"ח אלול נתפלל כולנו ונתבשר רק בבשורות טובות..
פנין, אין עוד הרבה אנשים כמוך - אוהבים, תומכים, מיעצים, מפרגנים, מתרגשים ונעצבים כאחד... את פשוט בחורה מיוחדת, ואחרי שראיתי את הבן שלך הבנתי למה... (את ג'ינג'ית)... בכל מקרה אני חושבת שזה צעד נכווM גם אני נוקטת עכשיו בגישה הזו, למרות שאני סקפטית, עוד לא הספדתי את החודש (למדתי ממך...) בכל מקרה שולחת המווווווון חיבוקים ואיחולים להצלחה מלאה!
חודש פורה לכולנו.... :)
חסידה - תודה על הפירגון..... נכנס ללב
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]