חייבת את עזרתן! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התחיל לי לפני כמה ימים סינוסיטיס.. אף גדוש אבל בלי נזלת רק כאבים בחלק התחתון של המצח ומעל לעין שמאל.. שהתנפחה לה בערבים..

היום קמתי כבר ללא כאבים ..עם טיפה רגישות רק בצד שמאל, וסוף סוף הנזלת יוצאת.. זאת אומרת שגם הגודש מתרוקן ואני מרגישה הקלה משמעותית...

עכשיו לעיניין העזרה..
    היום הייתי אצל רופא א.א.ג שבדק אותי ואמר שזה סינוסיטיס ואני צריכה לקחת אנטיביוטיקה שבועיים!!! ועדיף לא להפסיק באמצע כולל 3 ימים לטפטף טיפות ילדים (לא המי מלח) לאף.

אני בכללי לא בעד תרופות בכלל, ועוד כמובן שלא בהריון..
    אם לא הייתי מרגישה הקלה משמעותית.. הייתי נוטלת את האנטיביוטיקה בלת ברירה..
    אבל בגלל שאני מרגישה יותר טוב חבל לי..

חשבתי אוליי לחכות עוד יומיים שלוש ולראות האם עובר לי לחלוטין.. ואז להחליט.
    מה דעתכן?
    לא להסתכן ולקחת את האנטיביוטיקה והטיפות, או חבל אם אני מרגישה הקלה ולחכות כמה ימים??

תודה למי שקראה ותגיב,
3 תגובות
עמוד 1
  • אמממ איך זה בד"כ אצלך עובר לבד?
    תחכי...
    אם תצטרכי לקחת אז זה לא נורא את בסוף ההריון אין לזה השפעה בכלל
    וגם יש המון אנטיביוטיקות שמותרות בהריון בכל שלב אפילו.
  • כן..
    בדרך כלל אני לא לוקחת תרופות לכלום..
    הכל עובר לבד!
    בגלל זה אני מעדיפה לא לקחת, אבל מפחדת לסכן את הקטן..

אני שמחה לקרוא שאנטיביוטיקה בשלב הזה לא פוגעת בעובר..

שאם ו.. אצטרך לקחת.. לא אפחד עליו :)

• אני כמוך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה